Hirdetés
USA

Sűrű egyetemi kosaras programmal zárul az év:

:

Hirdetés

Már csak pár nap van 2019-ből, de mindegyikre jut magyar érdekeltségű egyetemi mérkőzés az Egyesült Államokban.

Az Ohio State Juhász Dorkával a soraiban megkezdi a konferencia-küzdelmeket. 2019-ben még két meccs vár rájuk. Szombaton az első Big Ten rivális a Purdue lesz. Ahogy arról többször hírt adtunk, a szezon első fele kiemelkedően sikerült csapatszinten és Juhász Dorkának egyénileg is, de a következő időszakban immár hatványozott lesz a tét. Az esztendő utolsó napján pedig a Minnesota vendége lesz az Ohio State.

A Duquesne egy összecsapást vív, amikor december 30-án az Oklahoma State otthonában lépnek pályára. Aho Nináék 10 mérkőzéses győzelmi sorozatban vannak. Számukra ez lesz az utolsó konferencián kívüli fellépés. Az A-10 küzdelmei majd január elején indulnak.

Tóth Tímea és az UTSA is a két ünnep közötti rövid periódusban zárja a nem konferencia meccsek sorát. Az UTSA még a karácsonyi időszak előtt egy ötmeccses nyeretlenségi szériát tört meg. Ez a rossz sorozat a Bank Of Hawaii Classic tornával indult és nem egyszer szoros, kifejezetten balszerencsés körülmények között elveszített meccseket tartogatott. Ebből a sors valamennyit a Texas Wesleyan ellen visszaadott.

Szörényi Laura és Nagy Dorottya majd január elején folytatja a szezont. Az NJCAA csatározásaira tekintve viszont Farkas Petra és a College of Southern Idaho december 30-án a Western Wyoming Community College otthonában még vív egy mérkőzést az óesztendőben.

Fotó: ohiostatebuckeyes.com

Hirdetés