Hirdetés
Magyarország

Sűrű hétvége az előszezonban:

:

Hirdetés

Az előttünk álló napokban szinte a teljes élvonalbeli mezőny pályára lép felkészülési mérkőzéseken. Rövid áttekintés az előszezon hétvégi menetrendjéről.

Pénteken 17 órától és szombaton 16 órától Miskolcon összecsap az Aluinvent DVTK és a görög bajnoki címvédő Olympiacos. Mindkét gárda Euroliga selejtezőre készül, így az előttünk álló meccsdömpig legélesebb és talán legérdekesebb párharcának ígérkezik. Szintén pénteken (18:30) és szombaton (11:30) az NKE-FCSM Csata fogadja a Ludovika Arénában a CSM Satu Mare együttesét, míg ugyanezen a két napon a PEAC-Pécs Sepsiszentgyrögyre látogat, ahol az AC Sepsi-SIC alakulatával vív két mérkőzést. Szombaton a Sopron Basket Rózsahegyre utazik, 16 órától a szlovák bajnoki címvédő MBK Ruzomberok gárdájával méri össze az erejét.

Szerepelnek rangos tornák a programban. Zalaegerszegen rendezik a Forest Hungary 50. Nemzetközi Kosárlabda Göcsej Kupát. A női tornán a ZTE NKK mellett az Atomerőmű KSC Szekszárd, az UNI Győr MÉLY-ÚT és a svéd Lulea Basket szerepel. Gdyniában zajlik a Margo Dydek Emléktorna a hétvégén, ahol a VBW CEKK Cegléd teljesítményét figyelhetjük. Sorrendben a Poznan, a házigazda Arka Gdynia és a Politechnika Gdańska lesznek a ceglédiek riválisai. Pöstyénben a Diplomat Cup küzdelmeire kerül sor. Itt az ELTE-BEAC Újbuda képviseli hazánkat. Balogh Judit együttese szombaton az Araddal, vasárnap a házigazda Pöstyénnel mérkőzik. A Vasas pedig a boszniai Tuzla városába utazik.

Hirdetés