Hirdetés
Magyarország

Sűrű lesz az év végi menetrendje a Győrnek:

:

Hirdetés

Az UNI-Győr – MÉLY-ÚT a honlapján közzétette, hogy miként alakul a 2020-as naptári évben a további menetrendje. A következő bő egy hónapban kilenc mérkőzés vár a csapatra. Iványi Dalma tanítványai legközelebb november 25-én 16 órakor a Ludovika-FCSM Csata otthonában lépnek pályára.

A koronavírus miatt több találkozónk is elmaradt októberben, majd jött a válogatott szünet. Jövő szerdán viszont végre folytatódik a bajnokság, ráadásul sűrű lesz a menetrend a következő bő egy hónapban, ugyanis kilenc mérkőzés vár a lányokra.

November 25-én 16 órakor a Csata, 28-án szintén 16-kor a BEAC vendégei leszünk. Hazai környezetben, az egyetemi csarnokban december 2-án lép pályára ismét csapatunk: 17 órakor a DVTK lesz az ellenfelünk.

December 5-én Zalaegerszegre utazunk, a ZTE elleni találkozó 18 órakor kezdődik. December 12-én 18.30 órakor Miskolcon, a Generali Arénában dobják fel a DVTK elleni rangadón. December 16-án 17 órakor a Cegléd, 19-én 17 órakor a BEAC látogat Győrbe.

Karácsony előtt, december 23-án 18 órakor Ceglédre látogatunk, míg az évet december 30-án 17 órakor a Szekszárd elleni rangadóval búcsúztatjuk.

– olvasható a győri klub tájékoztatója.

Fotó: gyorikosar.hu