Hirdetés
USA

Sűrű napok előtt a tengerentúlon tanuló magyar lányok:

:

Hirdetés

Az előttünk álló napokban ismét több mérkőzésen szurkolhatunk az Egyesült Államokban tanuló magyar lányoknak.

Az Ohio State csütörtökről péntekre virradóra és vasárnap is pályára lép. Juhász Dorkáék múlt héten hat nap alatt vívtak három meccset, amiből kifejezetten pozitívan jöttek ki. Ezúttal az Illinois és az Iowa lesznek a kihívóik. Az Illinois a konferencia-riválisok ellen 1/4-es mutatóval áll, így ellenük összességében esélyes az Ohio State. A Big Ten Konferenciában négy győzelem mellett mindössze egy vereséget jegyző Iowa otthonában azonban nagyon nehéz lesz.

A Duquesne szerdáról csütörtökre virradóra a Dayton, majd szombaton a Saint Joseph’s csarnokában lép pályára. Aho Nináéknak a hétvégén megszakadt a rosszabb sorozatuk és a La Salle ellen ponterős teljesítménnyel szép sikert arattak. Erre a jó formára építve folytathatják az utóbbi időben eredményes kosárlabdát mutató Dayton otthonában.

Az UTSA szombaton az UTEP vendégeként szerepel. Tóth Tímeáék ellenfele az első három konferencia-mérkőzését megnyerte. Érdekesség, hogy attól az LA Tech-től kaptak ki nagyon simán, akiket az UTSA legyőzött. Ebből messzemenő következtetéseket nem szabad levonni, de a C-USA középmezőnye annyira sűrű, hogy itt nehéz jósolni.

A Tampa Spartans a legutóbbi nyolc mérkőzését megnyerte. Nagy Dorottyáék kiváló formában vannak, így az előttünk álló két meccstől sincs okuk tartani. Szerdáról csütörtökre virradóra a Florida Tech, majd szombaton a Lynn lesz az ellenfelük.

Az UMSL Tritonok együttesében az utóbbi időben rendkívül ponterősen játszott Szörényi Laura. A hétvégén a Southwest Baptist ellenében hosszabbításban maradtak alul. A folytatásban egyre nehezebb ellenfelek jönnek. Csütörtökről péntekre virradóra a Bellarmine, majd szombaton az Indianapolis.

Hirdetés