Hirdetés
Európa

Sűrű szerda jön az Európa Kupában:

:

Hirdetés

Szerdán tíz mérkőzést rendeznek a női kosárlabda Európa Kupában. A magyar szempontból fontosabb találkozókhoz már közöltünk részletes beharangozót, de érdemes áttekinteni a játéknap teljes programját. Az Aluinvent DVTK és az UNI Győr – MÉLY-ÚT Spanyolországba utazott, a PEAC-Pécs hazai pályán szerepel.

A magyar csapatok közül az Aluinvent DVTK 20 órától a Cadi La Seu vendége lesz. A DigiSport 2-n is élőben látható a találkozó. Az elmúlt szezonban bravúrosan szereplő, de az idei évadra több ponton átalakuló spanyol együttes elleni találkozóhoz a részletes beharangozónk ITT olvasható. 20 órától követhetjük az UNI Győr – MÉLY-ÚT csapatát is. Milos Pavlovic tanítványai szintén Spanyolországba látogatnak, a jelentősen megerősödő Gernika otthonában lépnek pályára. Az összecsapás felvezetése IDE KATTINTVA  érhető el. Ezt megelőzően pedig 18 órától a PEAC-Pécs fogadja a Basket Landes gárdáját. A többek között Celine Dumerc-et is felvonultató francia középcsapat jó szerkezetű minőségi kerettel szerepel a baranyai megyeszékhelyen. Beharangozónk ITT olvasható.

Fotó: Instagram.com/dvtk.kosarlabda

A környező országokba török gárdák érkeznek. Részletesen felvezettük a Sepsiszentgyörgy – Galatasaray találkozót. Az MBK Ruzomberok vendége a Hatay lesz, a KP Brno pedig a Botas-t fogadja. Maradva a török csapatoknál, kifejezetten érdekesnek ígérkezik a jelentősen megerősített Ormanspor és a lengyel CCC Polkowice csatája. Szurkolóként Arike Ogunbowale játékát mindig öröm nézni és úgy tűnik, hogy az Ormanspor-nál is szabad kezet kapott. Este pedig a Roche Vendee és a Carolo Basket között lesz egy remeknek tűnő francia presztízscsata. A Roche Vendee még veretlen idén a hazájában. A kiváló játékosokat szerződtető Carolo Basket némileg botladozik, de ez a meccs teljesen nyílt lehet.

Menetrend

15:00 Ormanspor – CCC Polkowice
17:00 MBK Ruzomberok – Hatay
18:00 KP Brno – Botas
18:00 PEAC-Pécs – Basket Landes
18:00 Sepsi-SIC – Galatasaray
19:00 Lulea – Artego Bydgoszcz
20:00 Cadi La Seu – Aluinvent DVTK Miskolc
20:00 Gernika Bizkaia – UNI Győr – MÉLY-ÚT
20:00 La Roche Vendee – Flammes Carolo Basket
20:30 Liege – Fribourg

A csoportok állása

Hirdetés