Hirdetés
Archivum

Svetlana Abrosimova a Dinamo Moszkvához igazolt:

:

Hirdetés

Egy igazi nagyágyúval erõsített a Dinamo Moszkva. Az orosz válogatott és a Jekatyerinburg egykori klasszisa Svetlana Abrosimova az orosz fõvárosban folytatja pályafutását.

Abrosimova a Jekatyerinburgtól érkezik, ahol sérülések hátráltatták és kiegészítõ szerep jutott neki az elmúlt évadban. Az Euroligában 3.2 pont, 1.4 lepattanó és 1.2 gólpassz került a neve mellé mérkõzésenként, míg az Orosz bajnokságban 3.4 pontot, 2.2 lepattanót és 2 gólpasszt átlagolt. Algirdas Paulauskas nem számított a 31 éves klasszis játékára, ami nemcsak klubváltáshoz vezetett, de hosszú idõ után Abrosimova az orosz válogatottba sem került be és nem lehet ott az olimpián.

Az egykoron a kontinens elitjébe tartozó Dinamo Moszkva az elmúlt években nem tudta felvenni az anyagiak terén a versenyt az élcsapatokkal. Idén télen tudtak új forrásokat bevonni, melynek Crystal Langhorne és Kristi Toliver szerzõdtetése lett az eredménye. A két tengerentúli klasszis az elõttünk álló évadban is az orosz együttest erõsíti majd.

Hirdetés