Hirdetés
Archivum

Szabadtéren is megállíthatatlan a Seattle:

:

Hirdetés

Sue Bird vezetésével 79-75-re verte a Seattle Storm a Los Angeles Spark együttesét a WNBA történetének második szabadtéri találkozóján.

Magyar idõ szerint szombatról vasárnapra virradó hajnalban rendezték Carsonban a Home Depot Center Teniszközpontban a WNBA történetének második szabadtéri találkozóját. Két évvel ezelõtt az Arthur Ashe Stadionban a US Open centerpályáján az Indiana Fever 71-55-re verte a New York Liberty-t egy alacsony színvonalú, unalmas találkozón.

Ezúttal sem a színvonalra, sem az izgalmakra nem lehetett panasz. A végül 22 pontig jutó Sue Bird és a 17 pontot és 9 lepattanót szerzõ Lauren Jackson vezetésével három negyed alatt 16 pontos elõnyre tett szert az ebben a szezonban eddig szinte megállíthatatlan Seattle. A negyedik játékrészben azonban a 24 egységig jutó Candace Parker és a 15 pontot termelõ, tavasszal Sopronban pattogtató Kristi Toliver bravúros megmozdulásainak köszönhetõen 4 pontra csökkentette hátrányát a Sparks. A fordításra azonban már nem maradt ideje a történet legrosszabb idényét produkáló gárdának.

Eredmény

Seattle Storm – Los Angeles Spark 79-75

Hirdetés