Hirdetés
Archivum

Szabadtéri WNBA rangadó lesz júniusban:

:

Hirdetés

2008 után ismét szabadtéri találkozót rendeznek a WNBA alapszakaszában. Ezúttal a Los Angeles Sparks együttese fogadja a Seattle Storm gárdáját. Az összecsapás nemcsak bemutató jellegû lesz, de egyben az alapszakasz egyik nagy rangadója is, Lauren Jackson és Candace Parker összecsapása.

A találkozóra a Los Angeles-i Home Depot Center tenisz központjának center pályáján kerül sor. A mérkõzést, mely egyben a Los Angeles Sparks egészséges életmódra buzdító kampányának része is lesz,  8000 nézõ tekintheti meg a helyszínen.

A 2008-as elsõ WNBA Outdoor Classic nem hozott felejthetetlen sportélményt. A US Open küzdelmeirõl ismert Arthur Ashe Stadionban lebonyolított mérkõzésen a New York Liberty és az Indiana Fever csapott össze. A 71-55-ös Indiana sikerrel záródó estén az idõjárás nem volt kegyes a csapatokhoz, az akkori nyár egyik legmelegebb New York-i
éjszakáján 32 fok és rendkívül fülledt idõ fogadta a hölgyeket.

A találkozóra rányomta a bélyegét az idõjárás és az ismeretlen környezet. A New York Liberty 28%-al célzott a mezõnybõl és a csapatok külön-külön több mint 20 labdát adtak el. Volt olyan amerikai kosaras portál, amely a szezon legrosszabb mérkõzésének titulálta a szabadtéri találkozót.

Hirdetés