Hirdetés
Archivum

Szabó Fanni 31 pontja négyszeri hosszabbításos meccsen:

:

Hirdetés

Pénteken és szombaton három magyar érdekeltségû mérkõzést rendeztek a tengerentúli egyetemi küzdelmek alkalmával. Rövid összefoglalónk Szabó Fanni, Szörényi Laura és Tóth Tímea szereplésérõl.

A Dartmouth négyszeri hosszabbítás után egy drámai meccsen 91-88-as vereséget szenvedett a Columbia University csapatától. Történelmi mérkõzés volt, hiszen az Ivy League konferencia két csapata között még soha nem rendeztek korábban négyszeri hosszabbításos összecsapást. Szabó Fanni a Dartmouth alakulatában 55 percet töltött a pályán, 31 pontot, 9 lepattanót és 5 gólpasszt jegyzett.

A University of Missouri–St. Louis csapata 64-41-es vereséget szenvedett a William Jewell College gárdájától. Az UMSL színeiben a vereség ellenére Szörényi Laura csapata toronymagasan legjobbja volt: 37 perc alatt 16 pontot és 5 lepattanót jegyzett.

A University of Texas at San Antonio 80-77-re gyõzte le a Western Kentucky University csapatát. Az UTSA együttesében Tóth Tímea 14 percet töltött a pályán a siker alkalmával és 1 gólpasszt jegyeztek fel a neve mellé.

Hirdetés