Hirdetés
Magyarország

Szabó Fanni a Ludovika Csata új igazolása:

:

Fotó: Sunraysia Snapshots / Mildura Basketball

Hirdetés

Ősztől a Ludovika Csatát erősíti a 27 éves, 182 cm magas Szabó Fanni – adta hírül a klub honlapja.

A 2-es és 3-as poszton egyaránt bevethető játékos gazdag pályafutása újabb állomásaként igazolt a Ludovika Csatához. A BSE-nevelés gimnáziumi éveit Sopronban, egyetemi éveit az Egyesült Államokban, a Dartmouth-on töltötte. Azóta megfordult a DVTK-ban, Pécsett, Szekszárdon és Cegléden is. Az előző szezonban a CEKK színeiben a csapat legjobb magyar pontszerzője lett.

Fanni a nyarat az ausztrál Big Victoria ligában, a Mildura Basketball együttesénél töltötte, és az egész liga legmagasabb pontátlagával büszkélkedhet. Esélyes a bajnokság MVP-címére és az All Star ötösbe kerülésre.

Nagyon szimpatikus volt, amit a klub felvázolt nekem. Tetszett, hogy ennyire céltudatos csapat tagja leszek, amely nem mellékesen az Európa Kupában is elindul

– fogalmazott a klub honlapján új játékosunk.

Olyan adottságú játékossal erősödtünk, akiben nagyon nagy potenciál lehet; szerintem több, mint amit az előző években láttunk tőle

– vélekedett az igazolásról Tursics Krisztián vezetőedző, reményét fejezte ki, hogy a megfelelő bizalommal és játéklehetőséggel meghatározó tagja lesz csapatnak Szabó Fanni.

Fanni a napokban érkezik haza Magyarországra és kapcsolódik be a Ludovika Csata felkészülésébe.

Hirdetés