Hirdetés
Archivum

Szabó Fanni, Balla Dorottya és Barta Brigi mérkõzései kedd hajnalban:

:

Hirdetés

Hétfõrõl keddre virradóra újabb három magyar érdekeltségû találkozót rendeztek a tengerentúlon. Ezúttal Szabó Fanni, Balla Dorottya és Barta Brigi lépett pályára.

A Dartmouth hazai pályán 61-57-es vereséget szenvedett a University of New Hampshire együttesétõl. A Dartmouth három negyed után még 48-41-re vezetett, de a záró szakaszt 20-9-re hozta a New Hampshire. Az utolsó két támadásnál még lett volna esélye egyenlíteni a Dartmouth-nak, de ezzel nem tudtak élni. Szabó Fanni 13 percet töltött a pályán, a végjátékban 17 másodperccel a lefújás elõtt kipontozódott, 6 pont és 1 lepattanó került a neve mellé.

Az Oral Roberts University a Grand Canyon University gárdájához látogatott és 66-64-es vereséget szenvedett hosszabbítás után. A találkozón a hazaiak 12 pontos hátrányból álltak talpra a negyedik negyedben és egy kiélezett hosszabbításban szerezték meg a gyõzelmet. Balla Dorottya 28 perc alatt 9 pontot és 4 lepattanót jegyzett.

Az Armstrong State University a Middle Georgia State University csapatát 72-53-ra gyõzte le. A magabiztos sikerbõl Barta Brigi 17 ponttal, 4 lepattanóval és 2 gólpasszal vette ki a részét.

Hirdetés