Hirdetés
Magyarország

Szabó Gergő: büszkeség és sportszerű Riga:

:

Fotó: Jantner Zsolt / Atomerőmű KSC Szekszárd

Hirdetés

Rettentő sűrű napjai vannak Szabó Gergőnek, az Atomerőmű KSC Szerkszárd ügyvezetőjének, akivel a klubbal kapcsolatos legfrissebb hírekről, történésekről beszélgetett a klub honlapja.

A csapatot sújtó koronavírus-járvány miatt több meccset is el kellett halasztani az elmúlt hetekben. Ezekkel mi a helyzet?

A Cegléd elleni bajnokit február 12-én pótoljuk. Szombaton Jekatyerinburgban játszunk, míg a Riga elleni idegenbeli összecsapást csak február 23-án, azaz a Magyar Kupa után játsszuk le. Mi kértük, hogy ne pár nappal a miskolci torna előtt kelljen mérkőzni velük, a sportszerű Riga ebbe belement, s a FIBA is.

Szerda este karnyújtásnyira volt az első győzelmünk az Euroligában, de mégsem sikerült…

Mérhetetlenül büszke vagyok a csapatra, a szakmai stábra, s hiszem, hogy így is csodát tettünk! Három alapemberünk, Gereben Lívia, Nikolina Milics és Dana Evans nélkül majdnem megvertük a Salamancát, sokáig nekünk állt a zászló, a spanyolok úgy mentették hosszabbításra a meccset. Minden elismerésem a lányoké.

A hangulatra sem lehetett panasz…

Érdekes meccs volt, mert talán Euroliga-meccsen most voltak a legkevesebben a csarnokban, mégis ezúttal volt a legfergetegesebb a buzdítás, nagyon együtt éltek a nézők a játékkal, lelkesen drukkoltak, sok energiát adtak a lányoknak. Reméljük, a jövőben többször is ilyen támogatást kapunk majd.

Fotó: Atomerőmű KSC Szekszárd

Hirdetés