Hirdetés
Magyarország

Szabó Gergő: Csak előre nézünk!:

:

Fotó: Atomerőmű KSC Szekszárd

Hirdetés

A szombaton kezdődő, PEAC elleni elődöntő előtt, Szabó Gergő, az Atomerőmű KSC Szekszárd ügyvezetője nyilatkozott a klub honlapján a negyeddöntőről és a folytatásról.

Túl vagytok a Vasas elleni negyeddöntőn – két sima győzelemmel –, hogy láttad, milyen állapotban van a csapat?

Egy négy vereségből álló szériából érkeztünk a rájátszásba, ami sosem jó. Persze nagyon tartalékosak voltunk, hiszen több játékosunk, illetve vezetőedzőnk is többet volt külön, mint velünk betegség miatt. Így nem is tudtam, mire számíthatunk. Az első mérkőzésen egy jó első félidőt követően kicsit visszaestünk a másodikban, de sikerült így is magabiztosan győzni. A budapesti találkozón viszont végig fókuszálva játszott és azt az arcát mutatta a csapat, amit megszokhattak az utóbbi években a szurkolók.

Az egész szezonban rengeteg sérülés nehezítette a munkát, most hogy áll az együttes, mindenki hadra fogható?

Igen, valóban sok nehézség jellemezte a szezonunkat, de ezzel nem vagyunk egyedül és ezzel már nem is igazán foglalkozunk. Már csak előre nézünk. Lassan-lassan most már teljes a keretünk, persze van pár játékos, akinek még vissza kell nyernie a legjobb formáját.

Az elődöntőbeli ellenfél, a PEAC egy összeszokott, masszív együttes. Mit vársz a párharctól?

Riválisunk valóban szépen összeállt a szezon végére, bár év közben is stabilak voltak, hiszen szinte minden fontos rangadót megnyertek.  Hogy mit varok? Természetesen továbbjutást, de azért ez nem ilyen egyszerű. Nagyon kell fókuszálni minden percben és az első meccs mindig kulcsfontosságú tud lenni egy play-off párharcban.

Ebben a párosításban mennyit jelenthet a pályaelőny és az, hogy egyik félnek sem kell sokat utaznia?

Természetesen sokat, nekünk különösen sokat. Bízom a szurkolóinkban, hogy szombaton megtöltik a csarnokunkat és félelmetes hangulatot varázsolnak. Ezt természetesen idegenben is várom tőlük, hiszen valóban nem kell sokat utazniuk sem nekünk, sem nekik.

Az NKA Universitas PEAC elleni elődöntő előtt lapunknak Zseljko Djokics vezetőedző nyilatkozott várakozásairól:

Elrajtol a Győr párharca az 5-8. helyért

Hirdetés