Hirdetés
Magyarország

Szabó Petra a rutinjával segítené a ZTE NKK-t:

:

Hirdetés

A ZTE NKK honlapján a “kávéházi beszélgetések” sorozatban ezúttal Szabó Petrával készült egy videós interjú.

A ZTE NKK csapatkapitánya Baja, DVTK, Győr és Ajka után költözött Zalaegerszegre, ahol egy fiatal keret legrutinosabb tagjaként számítanak a szolgáltaira.

“Az első gondolatom az volt, hogy kihívás.” – mondta a ZTE megkereséséről Szabó Petra. “Ez egy újragondolt csapat és segítséget szeretnénk nyújtani nekik.”

Csapatkapitányként összetett feladatokat kell ellátni. “Az, hogy az edzéseken motiváljam a fiatalokat és a társaimat segítsem. A mérkőzéseken pedig a rutinommal segítsem a csapatot.” – mondta erről Szabó Petra, akit a szezonnal kapcsolatos várakozásairól és a keret erősségeiről is kérdeztek.

Furcsa szezon áll előttünk. Bármi megtörténhet. Úgy az ellenfél csapatánál, ahogy nálunk is. Motiváltak vagyunk és szerintem meglepetést tudunk okozni bárkinek. Igazából a meccssorozat fogja megmutatni, hogy mi lesz az erősségünk. A gyors játék, a lerohanás, a gyors visszatámadás – talán ezek lehetnek a mi erényeink.

– nyilatkozta Szabó Petra, majd zárásul a távlati céljairól is beszélt. “Gondolkodtam, hogy maradjak-e a kosárlabda mellett. Igazából először ezt kell eldöntenem. Régebben csináltam erőnléti edzéseket, sokat mondták, hogy jó motivátor lennék. Ez is egy terv lenne.”

A teljes beszélgetés megtekinthető az alábbiakban:

Fotó: Jóna István / ZTE NKK

Hirdetés