Hirdetés
Archivum

Szécsi Orsi dupla-dupla közelében, 10 pont felett a Balla nõvérek:

:

Hirdetés

Az NCAA hétközi játéknapjain öt magyar érdekeltségû mérkõzést rendeztek. Az alábbiakban ezeket foglaltuk össze.

Szécsi Orsi és Szamosi Amadea csapata a Duquesne 77-65-re verte a Virginia Commonwealth University gárdáját. A találkozó 30 percen át szorosan alakult, majd a Duquesne fokozatosan ellépett riválisától. Éppen Szécsi ziccere után nõtt 66-56-nál 10 egységre a differencia. A VCU innen nem tudta szorossá tenni a végjátékot. Szécsi Orsi 39 perc alatt 12 pontot és 9 lepattanót jegyzett. Szamosi Amadea 5 perc alatt 2 pontig és 2 lepattanóig jutott.

Az Armstrong Atlantic State University csapata az Armstrong Pirates 72-56-ra verte a University of North Carolina at Pembroke hölgykoszorúját. A 28-26-os félidõ után a második 20 percben állva hagyta a Pirates az ellenfelét. Barta Brigi 16 perc alatt 11 egységig és 4 lepattanóig jutott. Bognár Hanna pedig 5 perc alatt 4 pontot szerzett 5 lepattanó mellett.

A Balla nõvérek csapata az Oral Roberts University 64-55-re verte a Stephen F. Austin State University alakulatát. Az Oral Roberts együttese a második félidõben végig vezetett. A Stephen F. Austinnak egy nagy felzárkózása volt, amikor 58-55-nél 3 egységre megközelítették riválisukat. Az utolsó 6 pont azonban az ORU nevéhez fûzõdött. A Balla nõvérek 10 pont fölé jutottak: Bernadett 12 pontot és 5 lepattanót jegyzett, míg Dorka 10 egységig jutott.

A Florida International University csapata Lábady Zsófiával a soraiban az University of North Texas gárdájától 66-59-es vereséget szenvedett. Az utolsó 6 percben egy 14-4-es széria döntötte el a gyõztes kilétét. Lábady Zsófia 22 perc alatt 4 pontot és 3 lepattanót ért el.

Csutorás Fanni csapata a Iowa Western Community College hosszabbítás után 77-76 arányban maradt alul a Moberly Area Community College gárdájával szemben. Csutorás 2 pontot és 3 lepattanót jegyzett.

Hirdetés