Hirdetés
Archivum

Szécsi Orsolya hosszabbított az Aluinvent DVTK-val



:

:

Hirdetés

Az Aluinvent DVTK a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Szécsi Orsolya meghosszabbította szerzõdését a klubbal.

Szécsi Orsi 2014 nyarán tért haza az Egyesült Államokból. Az elmúlt két évadot már a DVTK-nál töltötte, a legutóbbi szezonban 7 pont és 3.7 lepattanó volt az átlaga. Nyáron több külföldi ajánlatot is kapott, de végül maradt Miskolcon.

„Több ajánlatot is kaptam különbözõ európai kluboktól az elõzõ, jól sikerült idény után, de végül a hosszabbítás mellett döntöttem, mert nem telt el nyom nélkül az elmúlt két év, amikor a csapat alapembere lettem, és számomra az is nagyon fontos, hogy egy nagyszerû közösség tagjaként folytathatom.” – fogalmaz a klub közleményében Szécsi Orsi, aki a célokkal kapcsolatban a Magyar Kupában történõ címvédés mellett a bajnoki döntõt emelte ki:

„A célok nem változtak. Idén is szeretnénk jól szerepelni az Európa Kupában, ámbár tudjuk, hogy az új kelet-nyugati csoportbeosztás miatt rendkívül erõs ellenfelekkel találkozunk a csoportkörben. A Magyar Kupában csakis a címvédés lehet a célunk, míg a bajnokságban ismét be szeretnénk jutni a döntõbe”
 

Az elmúlt évad keretébõl így már Czank Tímea, Tina Jovanoviæ, Rasheed Rita és Horváth Bernadett mellett Szécsi Orsi az ötödik játékos, aki hosszabbított. Új igazolásként pedig Adamecz Lilla és Gorjanácz Ágnes került bejelentésre a DVTK-nál.

Hirdetés