Hirdetés
Válogatott

Székely Norbert: “Nem egyszerű kijutni az Európa-bajnokságra, de jó pozícióban várjuk a folytatást”:

:

Hirdetés

Székely Norbert, Magyarország: Egyik legjobb válogatott a spanyol a világon, gratulálok nekik a győzelemhez. Jól játszottunk ezen a mérkőzésen, de nem tökéletesen, második negyedben sok hibát követtünk el, lassan játszottunk. Változtattunk a második félidőre, szünetben sok újítást megbeszéltünk, ilyen volt a labdás 2-2 védése, a minőségi labdanélküli mozgás és az, hogy keményebbek leszünk. Be is jöttek a módosítások, a második félidő sokkal jobban sikerült. Ez a meccs is fontos volt, főleg ha már vereséget szenvedünk, akkor mekkora különbséggel, büszke vagyok rá, hogy nehéz helyzetben nem adtuk fel és harcoltunk a lehető legminimálisabb differenciáért. Nem egyszerű kijutni az Európa-bajnokságra, de jó pozícióban várjuk a folytatást.

Miguel Méndez, Spanyolország: “Nagyon boldog vagyok az eredmény miatt, a második ablak mindkét mérkőzését meg akartuk nyerni, ez sikerült is. Gratulálok a magyar csapatnak is, nagyon kemény mérkőzést játszottunk, nagyszerű munkát végeztek, egy erős csapat, ezért még nagyobb öröm, hogy sikerült őket legyőznünk.”

Kiss Virág, Magyarország: “Nehéz ilyenkor megtalálni a megfelelő szavakat, Európa egyik legerősebb csapatával találkoztunk és jó meccset játszottunk. Mindenki küzdött, kiadott magából mindent, ezért büszke vagyok a csapatra. Reméljük, hogy ez az eredmény és maradék két mérkőzés elég lesz a kijutáshoz. “

Hirdetés