Hirdetés
Archivum

Szekszárd-MTK meccsel elrajtolt a hazai elõszezon:

:

Hirdetés

Szombaton megkezdõdött az elõszezon hazánkban is. Az Atomerõmû KSC Szekszárd és az MTK Budapest vívott felkészülési meccset a tolnai megyeszékhelyen. A szekszárdiak 88-44-es gyõzelmet arattak.

Forrás: Atomerõmû KSC Szekszárd hivatalos honlap

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKÕZÉS

ATOMERÕMÛ KSC SZEKSZÁRD – MTK-BUDAPEST 88-44 (21-9, 22-9, 25-15, 20-11)
Szekszárd, zárt kapus. Vezette: Söjtöry, Maár, Domokos.

SZEKSZÁRD: Studer Á. 3, Studer Zs. 8, Gereben 19/3, Mansaré 6, Kiss 19. Csere: Bálint 22/6, Jovanovics 11/3. Edzõ: Djokics Zseljko.
MTK: Pusztai, Szeitl 2, Süle 14/6, Szabó 8, Hegedûs 5. Csere: Wéber 8, Czirják 4, Gróf 2, Baksa 1, Bernáth, Koch. Edzõ: Nagy Dorottya.
Az eredmény alakulása. 6. perc: 7-7. 9. p.: 17-7. 18. p.: 37-13. 24. p.: 56-21. 28. p.: 60-33. 35. p.: 79-42.
Kipontozódott: –

MESTERMÉRLEG
Djokics Zseljko: – Gratulálok és köszönöm az MTK csapatának, hogy a felkészülés ezen korai fázisában eljöttek mérkõzést játszani. A meccs elõtt kiderült, hogy Theodoreán Alexandra combsérülés miatt nem tudja vállalni a játékot, Studer Ágnes pedig bár pályára lépett, de a válogatottban elszenvedett és azóta húzódó könyöksérülése miatt alig tudta használni a jobb karját a dobásoknál. A játékosoknak eredetileg húsz perc körüli játékidõt szántam, de így megfogyatkozva néhányuknak jóval többet kellett teljesítenie. Noha a felkészülés kezdete óta most játszottunk elõször öt-öt ellen, sok szép megoldást láttam. Úgy gondolom, hogy a három éve együtt dolgozó magyar magunk nagyon komoly fejlõdési lehetõséget rejt magában, úgyhogy a jövõt illetõen optimista és pozitív vagyok.

Nagy Dorottya: – A felkészülésünk szempontjából nagyon hasznos volt ez a mérkõzés. Köszönöm, hogy a Szekszárd megkeresett minket és két hét edzés után tudtunk játszani egy meccset, mert így fel tudtuk mérni, hogy hol állunk. Most úgy tûnt, hogy ellenfelünk gyorsabb és fizikálisan erõsebb. Mi még nem vagyunk ezen a szinten, fejben kicsit lassabbak voltunk, ezen kell javítanunk.

Forrás: Atomerõmû KSC Szekszárd hivatalos honlap

Hirdetés