Hirdetés
Magyarország

Szekszárdon lép pályára a Győr – Fűzy-Antolovics Adél nyilatkozata:

:

Fotó: FIBA.basketball – Nagy Gábor

Hirdetés

Nem sok ideje marad pihenni a SERCO UNI Győr csapatának, hiszen a bajnokság 17. fordulójában a TARR KSC Szekszárd ellen játszanak. Fűzy-Antolovics Adél nyilatkozott.

Január 13., szombat
16:00 TARR KSC Szekszárd – SERCO UNI Győr
Szekszárdi Szabadidőközpont
Játékvezetők: Praksch Péter Árpád, Makrai Márton, Rózsavölgyi Alexandra (Páli dr. Kálmán)

Szerdán az Euroliga 11. fordulójában a Basket Landes csapatával mérkőzött a SERCO UNI Győr. Franciaországba utazott a csapat, ahol kiváló hangulat fogadta a játékosokat. Jól kezdték a mérkőzést a győriek, azonban a közönség segítségével a második félidőben feljavult a hazaiak játéka, és sikerült 83-75 arányban megnyerniük a találkozót.

Tudtuk, hogy nehéz lesz a Basket Landes otthonában játszani, mert fergeteges a közönségük. Be is bizonyították, hogy hazai pályán mennyire erősek. Sajnos elveszítettük a lepattanó harcot, tízzel több labdát szedtek, mint mi. Úgy gondolom, hogy itt dőlt el a mérkőzés. Nem tudtunk egy ilyen hosszú út után úgy felpörögni, mint ahogyan mi azt szoktuk, és ez legfőképp a védekezésen és a koncentráció kihagyásokon látszódott. A játékosoknak nem sikerült az utasításainkat a megszokottak szerint követnie, és ezek okozták a vereségünket. Sajnálom, hogy nem sikerült megszerezni a második győzelmünket.

A szerdai játéknap után szombaton lépnek ismét pályára a győri lányok, hosszú út vár rájuk Szekszárdig. Nem olyan régen, december 17-én találkozott egymással a két csapat, akkor a Győr hazai pályán szoros végjátékban aratott 72-71-es győzelmet.

Egy hosszú út után készülünk Szekszárdra, nagyon fáradt a csapat. Az ilyen Euroliga mérkőzésekből tudunk erőt meríteni a hazai bajnokság találkozóira. Biztos vagyok benne, hogy a KSC nagyon szeretne nyerni és fel fognak ellenünk készülni, mert legutóbb hazai pályán nekünk sikerült behúzni a győzelmet. A klub jelenlegi helyzete miatt szerintem még jobban akarnak teljesíteni a játékosok, és abban a csarnokban annyi ember előtt sosem egyszerű játszani.

Hirdetés