Hirdetés
3x3

Szép győzelemmel búcsúztak a Világbajnokságtól a győriek:

:

Hirdetés

Szombat délelőtt lejátszotta utolsó mérkőzését a kínai Hsziamen városában az egyetemi 3×3-as Világbajnokságon a Széchenyi István Egyetem.

A Horváth Dóra, Nagy Rebeka, Perl Zsófia és Török Barbara összeállítású győri együttes az utolsó mérkőzésén 15-11-re legyőzte a chilei PUCV csapatát. Fordulatos találkozót követhettünk, melyet magyar dupla vezetett fel. Ezt követően azonban 5-3-ra fordítottak a dél-amerikaiak. A mérkőzés középső szakasza sikerült a legjobban. A második játékmegszakításig nem csak utolérte riválisát a Széchenyi István Egyetem, de a vezetést is sikerült átvenni.

Az utolsó három percbe 8-6-ról érkeztek a csapatok és a hajrában már egyértelmáen kijött a mieink fölénye. A győriek 11-6-ra, majd 13-7-re is vezettek. A 15-11-es sikert azt jelenti, hogy egy győzelemmel és két vereséggel csoportja harmadik helyén zárva fejezte be a Világbajnokságot a Széchenyi István Egyetem. Gratulálunk a szerepléshez!

“Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült nyerni. A lányok harcoltak, Nagy Rebeka igazi csapatkapitanyként vitte a csapatot előre. Sikerült a megbeszéltek alapjan cserélni, az alapjatékunk működött és a jobb allóképességünk térdre kényszerítette az ellenfelet. Szép búcsúzás volt a Világbajnokságtól.” – fogalmazott lapunknak a helyszínről Barthalos István edző.

Hirdetés