Hirdetés
Európa

Szeptember 26-án debütálnak a francia bajnokságban Raksányi Krisztináék:

:

Hirdetés

Augusztus 20-án megtartották a francia élvonal időpont-egyeztetőjét. Ezt követően hivatalossá vált a csapatok menetrendje.

Amennyiben a járványhelyzet engedi, úgy a magyar válogatott csapatkapitányát Raksányi Krisztinát is foglalkoztató Tarbes együttese szeptember 26-án 20 órakor Charleville-Mézières városában a Carolo Basket otthonában vívja első mérkőzését.

A klubnál javában tart a felkészülés. Az illusztrációs kép is egyik erősítő foglalkozás alkalmával készült. Az már korábban eldőlt, hogy szeptember 3-án vívák az első edzőmérkőzésüket. A Tarbes ekkor a Baszk Kupán szerepel. Először kapott erre a nagy múltú megmérettetésre francia csapat meghívót. Az elődöntőben az ellenfelük az Európa Kupás Gernika lesz, majd két nappal később az IDK Euskotren vagy az Araski AES alakulatával mérkőznek.

A felkészülési meccsek sora szeptember 12-én a Campus Promete ellen folytatódik, aztán Zaragozában is pályára lépnek Raksányi Krisztináék. A bajnoki rajt előtt a Basket Landes és a Lattes Montpellier lesz a rivális. A két francia élcsapat elleni találkozók már reális erőfelmérőt jelentenek majd.

Fotó: tgb-basket.com

Hirdetés