Hirdetés
Magyarország

Szeptember utolsó hétvégéjén indulnak az élvonal küzdelmei:

:

Hirdetés

A közelmúltban a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) elérhetővé tette a felnőtt versenynaptárat.

A Női NB I. A-csoport és a Női Amatőr NB I. küzdelmei is szeptember utolsó hétvégéjén kezdődnek. Az őszi válogatott szünetig a tervek szerint hét fordulót rendeznek. Az Eb-selejtezők miatti megszakítás november első két hetében lesz, így a hónap harmadik hétvégéjén folytatódnak a bajnoki mérkőzések. Karácsonyig a versenynaptár szerint a 12. fordulóig kell eljutni. Az utolsó forduló december 18-19-én lesz, majd a két ünnep között indulnak újra a mérkőzések.

A téli válogatott szünet a 19. forduló után kezdődik. Erre február első  két hetében kerül sor. A tervek szerint ezt követően február harmadik hétében jön a Magyar Kupa nyolcas döntője. A folytatásban még három fordulót rendeznek az alapszakaszban, mely március második hétvégéjén zárul. Egy héttel később indulnak a negyeddöntők. A bajnokság április utolsó hétvégéjén érhet véget.

Az Amatőr bajnokságban május végéig tartanak a küzdelmek. A Hepp Kupa október közepén indulhat, ezt követően november végén, majd december közepén rendeznek mérkőzéseket. A négyes döntőt pedig február első hétvégéjén bonyolíthatják le.

A felnőtt versenynaptár IDE KATTINTVA tölthető le.

Hirdetés