Hirdetés
Magyarország

Szerb szakemberrel erősödik a szakmai stáb Szekszárdon:

:

Hirdetés

Darko Antics személyében komoly szakmai háttérrel rendelkező fizioterapeuta segíti majd az Atomerőmű KSC Szekszárd munkáját – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

A 38 éves szerb szakember jelentős tapasztalatokkal rendelkezik, hiszen 2003 és 2011 között férfi vonalon a belgrádi Crvena Zvezda és FMP utánpótlás, majd felnőtt csapatának fizioterapeutája volt. 2012-ben Kuvaitba szerződött, ahol hét évig egy élvonalbeli labdarúgócsapat, 2018-2019-ben pedig a helyi nemzeti válogatott szakmai stábjában dolgozott.

Örülök a lehetőségnek, hogy egy nemzetközi ambíciókkal bíró, mégis családias hangulatú klubnál folytathatom a pályafutásomat. Ez egy új lehetőség számomra, hogy ismét régi szerelmem, a kosárlabda körül tevékenykedhessek. Az is fontos volt, hogy közelebb kerülhetek a családomhoz, hiszen évekig nagyon messze voltak tőlem a munkám miatt.

– mutatkozott be a KSC új szakembere.

– A távozó Takács Krisztina megüresedett helyére egyébként is kerestünk fizioterapeutát, Darko pedig nagyon jó ajánlásokkal bírt. Biztosak vagyunk benne, hogy a fegyelmezett mentalitása jól illeszkedik majd Djokics Zseljko szakmai elképzeléseihez – nyilatkozta Szabó Gergő ügyvezető elnök.

Darko Antics 2020. augusztus 1-étől kezdi meg a munkát a Szekszárdon.

Fotó: Atomerőmű KSC Szekszárd / kscszekszard.hu

Hirdetés