Hirdetés
Magyarország

Szerdán Atomerőmű KSC Szekszárd – PINKK Pécsi 424 bajnoki mérkőzés:

:

Hirdetés

Szerdán 18 óra órától az Atomerőmű KSC Szekszárd a PINKK Pécsi 424 csapatát fogadja a bajnokság negyedik fordulójának szerdai mérkőzésen.

Atomerőmű KSC Szekszárd – PINKK Pécsi 424 – 18:00 – Szekszárd, Városi Sportcsarnok

Horváth Zsófia (másodedző, Atomerőmű KSC Szekszárd): “A PINKK elleni találkozón nem más, mint a magabiztos győzelem lehet csakis a kitűzött cél. Ez lesz a tökéletes alkalom arra, hogy még inkább pontosítsuk a saját dolgainkat mind védekezésben, mind pedig támadásban. Továbbra is napról-napra haladunk, próbálunk minél többet gyakorolni. Éppen ezért, a PINKK ellen is elsősorban saját magunkra szeretnénk koncentrálni, hogy mire az ‘igazán éles’ mérkőzésekhez érünk, addigra készen álljunk, és sokkal precízebbek legyünk.”
Az Atomerőmű KSC Szekszárd felkészüléséről bővebben ITT írtunk.

Kovács Dénes (vezetőedző, PINKK Pécsi 424): “A tavalyi top 4-es csapatokkal való kalandozásunkat Szekszárdon zárjuk. Az előző fordulóban Miskolcon védekezésben már felfedezhettünk egy kis előrelépést, főleg koncentráció terén, de támadó oldalon rendkívül pontatlanok voltunk és ez nem az első eset volt idén. Ez lenne a legfőbb célunk, hogy kulcsszituációkban tudjunk jobb döntéseket hozni, valamint pontosabban célozni. A lányok a nehézségeink ellenére szépen dolgoznak és biztos vagyok benne, hogy ez a sok befektett munka előbb-utóbb megtérül.”

Hirdetés