Hirdetés
Magyarország

Szerdán BKG PRIMA Szigetszentmiklós – Sopron Basket bajnoki mérkőzés:

:

Hirdetés

Szerdán 18 óra 30 perctől a BKG PRIMA Szigetszentmiklós a Sopron Basket csapatát fogadja a bajnokság 13. fordulójából előrehozott mérkőzésen.

BKG PRIMA Szigetszentmiklós – Sopron Basket – 18:30 – Szigetszentmiklós, Városi Sportcsarnok

Gedei Tibor (vezetőedző, BKG PRIMA Szigetszentmiklós): “Mindenki ismeri a Sopron csapatát. Tudjuk, hogy mi a realitása a mérkőzésnek. Nekünk igazából ez egy felkészülési lehetőség lesz a következő négy mérkőzésünkre. Természetesen a Sopronból is készülni fogunk, de a realitásokkal tisztában vagyunk. Annak nagyon örülünk, hogy Szigetszentmiklósra sikerült egy európai szinten is elismert topcsapatot elhozni. Szükségünk van a szurkolósra, hihetetlen hangulatot teremtettek az első két hazai mérkőzésünkön. Hihetetlen, hogy Szigetszentmiklós ennyire megmozdult és a város kosárlabda őrült lett. Világsztárokat láthatnak és mi nem feltartott kézzel fogunk kimenni, hanem mindent megteszünk, hogy egy jó mérkőzést játszhassunk.”

Laczka Miklós (másodedző, Sopron Basket): “Azzal számolunk, hogy nem lesz könnyű mérkőzés. Így a válogatott szünet után nyilván nem egyszerű pályára lépni. Azokban a játékosokban, akik nem játszottak különböző válogatottakban, várhatóan lesz egy meccséhség és ennek pozitív hozadéka is lehet. Az is biztos, hogy idegenben soha nem egyszerű és számíthatunk arra: a BKG-nál is jó lehetőségként tekintenek erre az alkalomra, hogy egy jó meccset játszanak. Egyébként is jól ment nekik a játék a szünet előtt. Az biztos, hogy maximális koncentrációra lesz szükség. Ahogy az ilyen meccsekhez hozzá szoktunk állni, úgy fogunk most is. Felkészülünk ellenfeleink dolgaiból és a saját alapelveinket azon a szinten kell képviselnünk, ahogy azt megszoktuk.”
A Sopron Basket felkészüléséről bővebben ITT írtunk.

Hirdetés