Hirdetés
Magyarország

Szerdán három bajnoki mérkőzést rendeznek:

:

Hirdetés

Szerdán három mérkőzést rendeznek a hazai élvonalban.

UNI Győr MÉLY-ÚT – BKG-PRIMA Szigetszentmiklós – 18:00 – Győr, Széchenyi István Egyetemi csarnok

Iványi Dalma (vezetőedző, UNI Győr MÉLY-ÚT): “Javítani szeretnénk, a győzelem a cél szerdán. Fontos lesz, hogy védekezésben óriásit javuljunk. Sokkal agresszívabbnak kell lennünk, nagyobb nyomást helyezni a labdára, jobb egy-egy védekezéseket kell bemutatni. Nehéz dolgunk lesz, mert egy felszabadult játékot tud mutatni a BKG. Sok egyéni akciót vezetnek, tesztelve leszünk szerdán is. A lányok szombaton a saját bőrükön tapasztalták meg a meccsen, hogy ennél sokkal több kell védekezésben.”
Az UNI Győr MÉLY-ÚT felkészüléséről bővebben ITT írtunk.

PINKK Pécsi 424 – VBW CEKK Cegléd – 19:15 – Kozármisleny, Városi Sportcsarnok

Vanja Miljkovic (vezetőedző, PINKK Pécsi 424): “Két Európa kupa szereplő csapat elleni mérkőzést követően egy hozzánk közelebb álló együttes ellen lépünk pályára. Sok tapasztalt magyar játékosuk van és az első fordulóban győztesen hagyták el a pályát. Dolgozunk a sérült és beteg játékosok rehabilitációján, nincs túl sok edzésünk a mérkőzésig, ezt arra használjuk, hogy jobb atmoszférát építsünk és kijavítsuk a védekezés és támadásbeli hibáinkat.”

Hegedűs Péter (vezetőedző, VBW CEKK Cegléd): “Az elmúlt más fél hétben több különböző dolog miatt nehezebb volt a napi szintű munka, azonban a nap nem áll meg senki kedvéért, ezért nem tehettünk mást, mint hogy szép csendben építkezünk tovább. Az ellenfelet jól ismerjük, évek óta mindenki számára egy harcos, kellemetlen ellenfélnek bizonyulnak, ezért kulcsfontosságú, hogy fókuszáltak maradjunk a meccs egésze alatt. A lányok a legjobb tudásuk szerint felkészültek, a csapat éhes a győzelemre.”

Vasas Akadémia – Ludovika-FCSM Csata – 19:30 – Budapest, Vasas Pasaréti Sportcentrum

Milos Pavlovic (vezetőedző, Vasas Akadémia): “A Szekszárdon mutatott játékunk biztató volt annak ellenére, hogy a végeredmény nem feltétlenül erről árulkodik. A küzdéssel is elégedett lehettem, aminek mindig örül egy edző. Most egy újabb győzelmi szériából érkező csapat ellen mérkőzünk meg, akik remek játékot mutattak az elmúlt időszakban. Biztos vagyok benne, hogy az Európa Kupa selejtező sikeres megvívása után önbizalommal tele érkeznek Pasarétre. Megpróbáljuk őket minél több hibára kényszeríteni. Ebből építkezni támadásban is és megszerezni az első győzelmünket a kiírásban.”

Tursics Krisztián (vezetőedző, Ludovika-FCSM Csata): “Vasason mindig nehéz játszani és nehéz nyerni. Kellemetlen ellenfél lesz a Vasas. Mindenki megszenved, aki hozzájuk látogat. Fiatal, ambíciózus és nagyon jó védekezést játszó csapat ellen lépünk pályára, ahol ha nem koncentrálunk megfelelően, nem kevés problémánk lesz. Készülünk, hogy az első perctől kezdve olyan intenzitással dolgozzunk, mint most a PINKK ellen. Abban az esetben reális esélyünk lesz a győzelemre.”

Hirdetés