Hirdetés
Archivum

Szerdán két edzés a válogatott programjában:

:

Hirdetés

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, kedden este megtartotta elsõ edzését a szerbiai Nisben az Európa-bajnokság csoportmérkõzéseinek helyszínén a magyar válogatott. Székely Norbert videós helyszíni bejelentkezése az esti foglalkozás után ITT látható. Válogatottunkra szerdán két edzés vár.

Nisben egy új, minden igényt kielégítõ szálloda fogadta a nemzeti küldöttségeket a város egy rendkívül csendes negyedében, így a körülményekre nem lehet panasz. Szerencsére ezúttal a burgosi és prágai túrával ellentétben az utazást sem hátráltatta semmi. A magyar válogatottra a keddi 55 perces edzése után szerdán két másfél órás tréning vár. Ezen felül a FIBA média munkatársai elkészítik a csapatról a hivatalos fotókat is.

“Az egyik kifejezetten csapat jellegû mozgásokat fog tartalmazni, de a másik is fog a zóna elleni játékkal foglalkozni. Azt gondolom, hogy rendben vagyunk. Egyre több dolgot tudunk belenyomni Yvonne Turner fejébe is, aki rendkívül gyorsan tanul. Ha nem is lesz teljes és komplett a repertoárunk, sok mindent meg fog tudni tanulni. Rendkívül jó érzékkel rendelkezik. Ezzel nem lesz problémánk. Ez a csapat, mint már sokszor mondtam, kell, hogy mûködjön Yvonne nélkül is. Hiszek azokban a játékosokban, akik végig csinálták a felkészülést.” – mondta Székely Norbert az MKOSZ Facebook oldalán látható videós nyilatkozatában.


 

Válogatottunk a Cair Sportcenterben csütörtökön 16 órától Szlovénia ellen mutatkozik be, majd a következõ rivális pénteken 18 óra 30 perctõl Olaszország lesz. A szombati szünnapot követõen pedig vasárnap 16 órától Törökország ellen zárjuk a csoportkört.

Galéria az elsõ edzésrõl:

Hirdetés