Hirdetés
Magyarország

Szerdán két mérkőzést rendeznek az élvonalban:

:

Hirdetés

Szerdán két mérkőzéssel folytatódnak a bajnokság 13. fordulójának küzdelmei.

Vasas Akadémia – Atomerőmű KSC Szekszárd – 18:00 – Budapest, Vasas Pasaréti Sportcentrum

Milos Pavlovic (vezetőedző, Vasas Akadémia): “Az előző fordulóval megkezdtük a bajnokság második körét és az év elejéhez hasonlóan most is borzasztóan nehéz sorsolás vár ránk. A Szekszárd ezek közül is az egyik legnehezebb ellenfél. Megpróbálunk belőlük felkészülni a lehető legjobban, felzárkózni hozzájuk amennyire csak lehetséges. Keménységben egészen kiemelkedő a soron következő ellenfelünk és nem segíti a felkészülést, hogy még mindig nem tudunk teljes kerettel készülni a betegségek és a sérülések miatt. Remélem, hogy legalább a mérkőzésre kiegészülünk a most hiányzókkal. Ha nem, akkor folytatjuk az eddigieket és próbáljuk befoltozni a lyukakat, amit ez okoz számunkra. Mentálisan és pszichológiailag számítok nagyon nehéz mérkőzésre. Ugyanis a hosszabb szünetek vagy egy karácsonyi időszak után nehéz a fókuszt egyből a pályára helyezni. Remélem, méltón képviseljük magunkat a mérkőzésen.”

Horváth Zsófia (másodedző, Atomerőmű KSC Szekszárd): “Hatalmas nagy újításokra nincs lehetőség a szünet utáni pár napban. Inkább saját magunk eddigi játékát kell visszaidézni. Törekedni, hogy pontosan végrehajtsuk azokat. Különösen úgy, hogy a hiányzókat is figyelembe véve Budapesten kemény meccsre számítunk. A Vasas jó mérkőzéseket játszik mostanában, hozzánk hasonlóan róluk is elmondható, hogy fiatalok, lelkesek és mindig keményen küzdenek.”
Az Atomerőmű KSC Szekszárd felkészüléséről bővebben ITT írtunk.

PINKK Pécsi 424 – Ludovika-FCSM Csata – 18:00 – Kozármislenyi Sportcsarnok

Laczka János (ügyvezető, PINKK Pécsi 424): “A rövid karácsonyi szünet után a naptári év utolsó bajnoki mérkőzésén a Csatát fogadjuk hazai pályán. Nehéz dolgunk lesz, hiszen 3 vesztes mérkőzés után érkeznek, biztosan extra motivációt jelent a rossz széria megszakítása számukra. A Győr elleni mérkőzéshez képest mindenképpen előre szeretnénk lépni védekezésben, akkor van esélyünk szoros mérkőzést játszani, ha ez sikerülni fog, a csapat mindent meg fog tenni ennek érdekében.”

Tursics Krisztián (vezetőedző, Ludovika-FCSM Csata): “A PINKK ellen talán mondhatjuk, hogy egy nyerhető mérkőzés lesz. Ha bármit szeretnénk keresni akár a rájátszásban – akár kicsit feljebb – akkor ezt a meccset hoznunk kell. Papíron végre mi vagyunk az esélyesebbek, így végre úgy tudunk elmenni egy találkozóra, hogy nyernünk kell. Bízom benne, hogy ez a két nap elég volt a felkészülésre és végül mi hagyjuk majd el győztesen a parkettet. Ez a pécsi együttes nem rég esett át edzőváltáson és nem sok idejük volt együtt készülni. Talán mérkőzésük is csak egy volt – a Győr ellen – ami szintén nem sikerült túl jól számukra. Nyílván náluk is leginkább a két külföldi dominálja a játékukat, illetve az is sok mindent elmond, hogy még nincs győzelmük. Nagyon bízom benne, hogy ezt mi is meg fogjuk tudni tartani, és nem ellenünk fogják megszerezni az első győzelmüket.”

Hirdetés