Hirdetés
Archivum

Szerdán munkába állt a belga válogatott:

:

Hirdetés

A szeptember végi tenerifei Világbajnokságra készülõ európai válogatottak közül múlt héten szerdán Belgium legjobbjai is munkába álltak.

Fotó: basketbelgium.be

Fotó: basketbelgium.be

A belgák nyilvános edzésére Wevelgem városában közel 200 szurkoló volt kíváncsi az összetartás nyitányán. Magyar szempontból a PEAC-Pécshez szerzõdõ Julie Vanloo szereplése érdekes, míg a helyi sajtóban Ann Wauters kapott kiemelt figyelmet. Tavasszal a belgák klasszis centerének térdét meg kellett mûteni. A felépülése jó ütemben halad és már ott lehet a társaival. Egyelõre azonban még a csapattól független önálló edzésmunkát végez.

A szakmai stáb a belga válogatott bõ keretébe 20 játékost hívott be. Közülük az U18-as válogatottból Billie és Becky Massey, illetve Laure Devos és Marie Vervaet került ki a hétvégi elsõ keretszûkítés alkalmával. Az elsõ felkészülési meccseiket a csapatuk augusztus 25-én, illetve 26-án Görögország ellen vívja.

A belga válogatott 16 fõs kerete: Julie Allemand, Marjorie Carpréaux, Antonia Delaere, Serena-Lynn Geldof, Manon Grzesinski, Kyara Linskens, Jaleesa Maes, Emma Meesseman, Hanne Mestdagh, Kim Mestdagh, Heleen Nauwelaers, Hatty Nahwezhi-Bende, Jana Raman, Laure Resimont, Julie Vanloo és Ann Wauters.

Fotó: basketbelgium.be

Fotó: basketbelgium.be

Hirdetés