Hirdetés
Magyarország

Szerdán VBW CEKK Cegléd – Atomerőmű KSC Szekszárd bajnoki mérkőzés:

:

Hirdetés

Szerdán 18 óra órától az Atomerőmű KSC Szekszárd a VBW CEKK Cegléd csapatához látogat a bajnokság előrehozott, 13. fordulójának mérkőzésen.

VBW CEKK Cegléd – Atomerőmű KSC Szekszárd – 18:00 – Albertirsa, Albertirsa Sportcsarnok

Kostas Keramidas (vezetőedző, VBW CEKK Cegléd): “Ezen a héten belekóstolhatunk az Euroligába, elsőként szerdán a Szekszárd ellen. Nagyon erős csapat, magyar válogatottakkal és kiváló légiósokkal, akik a szezon elejétől meccsről meccsre egyre jobban játszanak. Le tudták győzni a Sopront is, ami jelzi, hogy nagy potenciál van a csapatukban. Mindezek ismeretében egyértelmű, hogy nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de soha ne mondd, hogy soha.”

Horváth Zsófia (másodedző, Atomerőmű KSC Szekszárd): “Biztosan nem lesz könnyű dolgunk a Cegléd ellen, ezzel együtt viszont azt gondolom, hogy maximális koncentrációval kötelező hoznunk ezt a meccset. Azt gondolom ellenük Williams és Cooper levédése lesz a kulcs. Ők ugyanis a csapat legponterősebb játékosai. Rájuk mindenféleképpen különös figyelmet kell fordítanunk. Illetve, Teodora Turudic-ot sem szabad elfelejtenünk, aki viszonylag friss szerződés, vagyis ellenünk még nem is játszott. Ezen kívül az U20-as játékosok kiiktatása lesz szintén kérdéses. A Cegléd ugyanis kiváló fiatal játékosokkal rendelkezik. Elsősorban viszont, mint mindig, most is a saját játékunkon lesz a hangsúly. Nem szeretnénk most azonnal, egyszerre megváltani a világot. Lépésenként haladunk, és remélhetőleg ott tudjuk folytatni az építkezést, ahol a válogatott szünet előtt abbahagytuk.”
Az Atomerőmű KSC Szekszárd felkészüléséről bővebben ITT írtunk.

Hirdetés