Hirdetés
Archivum

Szerdától Krasznai Ferenc emléktorna:

:

Hirdetés

Szerdán kezdõdik a XXVIII. Krasznai Ferenc Nõi Kosárlabda Torna, melyen idén az UNIQA Euroleasing Sopron, az IMOS Brno és a ZTE NKK vesz részt.

Ahogy közeledik a bajnoki rajt, a felkészülési tornák is egyre érdekesebbek lesznek. Az élcsapataink közül a héten a Sopron és a ZTE is megmutathatja, hogy hol tart a felkészülésben. A Sopron három találkozót játszott szeptemberben, a Gyõr ellen gyõzelmet ünnepelhetett Székely Norbert együttese, míg a brnói túra két vereséggel záródott. A ZTE két héttel ezelõtt hirdette ki a teljes keretét, melyben három távozó és három érkezõ található. Bukovszki Mónika, Czukor Tünde és Zsovár Orsolya helyett Czank Tímea, Alexandra Gensler és Irina Michailova érkezett.

A tornát a Brno várhatja a legjobb elõjelekkel. Bár a cseh együttes a Sopron elleni két siker után az MBK Ruzomberok gárdájával megszenvedett – egy gyõzelmet és egy vereséget könyvelhettek el a hétvégi mérkõzéseken – mégis gyakorlatilag teljes a csapatuk. A meghatározó embereik közül Nicole Ohlde a WNBA-tõl már visszavonult, így idõben be tudott csatlakozni a közös munkába. Hana Horakova az Olimpiáról, Farhiya Abdi pedig az U20-as EB-rõl érkezett szeptember elején jó formában.

A torna programja

Szeptember 19., szerda
UNIQA Euroleasing Sopron – IMOS Brno 18.00

Szeptember 20., csütörtök
IMOS Brno – ZTE NKK 11.00

Szeptember 21., péntek
ZTE NKK – UNIQA Euroleasing Sopron 18.00

Hirdetés