Hirdetés
Archivum

Szerencsésen megérkezett a magyar válogatott Mongóliába:

:

Hirdetés

Hétfõn kezdõdik Mongólia fõvárosában, Ulánbátorban az U18-as 3×3-as Világbajnokság. A magyar válogatott szerencsésen megérkezett a helyszínre.

Ahogy arról nagy terjedelemben hírt adtunk, küldöttségünk pénteken délben kelt útra a helyszínre. Moszkva érintésével érkezett meg válogatottunk Ulánbátorba. Szombaton már fel is keresték Földi Attila tanítványai a rendezvényhelyszínt. Itt már javában zajlik az élet, hiszen a hétvégén a FIBA U23-as Nemzetek Ligájában az Ázsiai Konferenciában tornát rendeznek a helyiek.

Ulánbátorban 10 napos 3×3-as ünnep várja a kilátogazókat. Az U23-as Nemzetek Ligája fordulút követi a 3×3-as U18-as Világbajnokság, ami után jövõ hétvégén még egy férfi Challenger Verseny is lesz erõs mezõnnyel.

A magyar válogatott a Világbajnokságon június 4-én, kedden magyar idõ szerint reggel 7 órától Lengyelország ellen debütál. Aznap 8 óra 30 perctõl Oroszország lesz a rivális. Ezt követõen csütörtökön 8 óra 30 perctõl Új-Zélanddal, majd 10 órától az Egyesült Államokkal mérkõzünk. Ezzel zárulnak a csoportküzdelmek. A bombaerõs ötös csoportból az elsõ két helyezett folytatja az egyenes kieséses szakaszban a negyeddöntõben.

Hirdetés