Hirdetés
Utánpótlás

Szeretnél a legmagasabb szinten kosárlabdázni? Vár a Rátgéber Kosárlabda Akadémia!:

:

Hirdetés

A pécsi Rátgéber Kosárlabda Akadémia tehetségkutató-kiválasztó nyílt napot hirdet 2008-ban és 2009-ben született lányok és fiúk számára 2020. október 31-én, szombaton. Céljuk az, hogy megtalálják azokat a gyerekeket, akik már megismerkedtek a sportággal, szeretnének a legmagasabb szinten kosárlabdázni, tehetségesek, és akik az országban egyedülálló, nemzetközi mércével is kifogástalan körülmények, kiváló szakmai munka mellett akarnak fejlődni.

Ha vevő vagy erre, köztük a helyed!

A Rátgéber Kosárlabda Akadémián az a cél, hogy nemzetközi szintű játékosokat neveljenek a magyar női és férfi válogatott számára. Olyan kiválósági központot hoztak létre, amelyben nem csak a világszínvonalú létesítményünkkel mutathatnak példát, hanem a professzionalizmusukkal, fanatizmusukkal, legmagasabb szintű utánpótlás-nevelő munkájukkal. Komplex oktatási-nevelési programuk segítségével a fiatal kosárlabdázók minden támogatást megkapnak tanulmányaik elvégzéséhez és azok összeegyeztetéséhez az élsporttal – e célból középiskolás játékosaik több partneriskolájuk közül választhatnak. Az Akadémia számára kiemelten fontos az is, hogy játékosaik felsőfokú tanulmányokat folytassanak, ezért a Rátgéber Kosárlabda Akadémia a Pécsi Tudományegyetemmel szoros együttműködésben tervezi a közös kosárlabda-életpályamodell kialakítását, amelynek csúcsa az egyetemi ösztöndíjprogram.

S hogy mit kínálunk még?

A saját étteremmel működő, 60 fős, szállodai szintű kollégiumban modern, kényelmesen berendezett, klímával ellátott, kétfős szobák várják a tehetséges serdülő, kadett és junior korosztályú fiú és lány kosárlabdázókat. A kollégiumi étteremben helyben, szakmai irányelvek és saját dietetikusuk kontrollja alatt készülnek az ételek a modern, egészségtudatos táplálkozásnak megfelelő alapanyagokból, a sportolói igényeknek megfelelően. Az Akadémián egyénre szabott dietetikai tanácsadás is elérhető játékosaik számára.

Reméljük, felkeltettük érdeklődésedet! Ha igen, várnak október 31-én! Ne hagyd ki, most Nálad pattog a labda!

A nyílt nap programja:

10.00-11.00: érkezés, regisztráció
11.00-12.30: alaptechnikák felmérése, csapatedzés (fiúk: Fűzy Ákos pálya, lányok: Horváth Judit pálya)
12.30-13.30: ebédszünet
13.30-14.00: a pécsi Nemzeti Kosárlabda Akadémia és kollégiuma bemutatása
14.00-16.00: antropometriai felmérés, játékszituációk megoldása – csapatedzés (fiúk: Horváth Judit pálya, lányok: Fűzy Ákos pálya)

A nyílt napra saját sportruházat és váltócipő szükséges!

A jelentkezési lap letölthető innen: klikk!

A jelentkezési lapokat a toborzas@ratgeberakademia.hu címre várják 2020. 10. 30-án 12 óráig!

A jelentkezőknek a Covid-19 csekklistát is ki kell tölteniük és magukkal kell hozniuk: innen letölthető, klikk!

További információ: Csák Magdolna, sportigazgató-helyettes (tel.: +36-30-997-4709), illetve Zalay Zoltán, szakmai igazgató-helyettes (tel.: +36-20-536-3831).

A kialakult járványügyi helyzet miatt az Akadémia csak az egyes pályán (Fűzy Ákos pálya) fogad szurkolókat, szülőket, így a kiválasztó során a Horváth Judit pályán zajló foglalkozásokat nem tudják megtekinteni.

Az épületbe kizárólag a főbejáraton keresztül, kéz- és cipőfertőtlenítés, hőmérsékletmérés után, valamint szájmaszk használata mellett lehet belépni. A lelátón az egy családhoz tartozók egymás mellett is helyet foglalhatnak, más esetben a másfél méteres távolságtartás kötelező.

Az esemény plakátja:

Hirdetés