Hirdetés
Archivum

Szervezõi információk a Final4 elõdöntõi elõtt:

:

Hirdetés

Pénteken kezdetét veszi Sopronban a 2019-es nõi kosárlabda Euroliga Final4. Az elsõ elõdöntõben a 17 órától az USK Praha és a Dinamo Kurszk mérkõzik, majd 20 órától jön az UMMC Jekatyerinburg és a Sopron Basket összecsapása. A játéknap elõtt a szervezõk az alábbi tájékoztatót adták ki.

Forrás: Sopron Basket hivatalos honlap

Egy év sem telt el azóta, hogy megnyíltak a FINAL4 kapui Sopronban. Ki gondolta volna akkor, hogy idén újra elmondhatjuk: pénteken kezdetét veszi a nõi kosárlabda európai vonalának legrangosabb rendezvénye a Novomatic Arénában, mely minden tekintetben világszínvonalat ígér!

Talán még a tavalyinál is erõsebb csapatok randevúznak egymással péntektõl, közte mi is. A gigantikus stábbal és szurkoló táborral felvonuló Jekatyerinburg ezúttal is már kedden elfoglalta szálláshelyét, míg a Kurszk és a Prága szerdán érkezett városunkba.

Klubunk mindent megtesz annak érdekében, hogy örök emlék legyen a FINAL4 mindazoknak, akik kilátogatnak a folyamatosan szépülõ, bõvülõ Arénába. Tavaly nagyon magasra tettük a lécet a rendezéssel, melyrõl a mai napig magas fokokban beszélnek a nemzetközi szövetség képviselõi. Idén ezen is megpróbálunk még egyet emelni, melynek keretében egy négyoldalú kivetítõt is felhúztunk a pálya fölé, illetve a csapatok bemutatása is látványos fényshow közepette zajlik majd!

A csarnok körül idén is felépült a két szurkolói zóna, mely különbözõ játékokra és vendéglátásra koncentrál.

FONTOS! A zavartalan beléptetés végett kérjük, hogy mindenki tanulmányozza át a bejáratoknál is kifüggesztésre került tiltott eszközök listáját (a FIBA képviselõi jelezték, hogy semmiféle hangkeltõ eszközt, kisebb méretû dudát sem lehet behozni a csarnokba, és az esernyõket is le kell tenni a bejáratoknál), illetve mindenki a jegyén szereplõ szektornak megfelelõ kapun keresztül (lásd a mellékelt ábrát) lépjen be a rendezvény területére, ahova kilépés esetén aznap már nem lehet visszatérni.

A jegyek 95 százaléka már elkelt, vasárnapra minimális, péntekre valamivel több jegy még váltható! Aki még nem vette meg belépõjét, de részese akar lenni a nõi kosárlabda ünnepének, az megteheti a csarnok mellett felállított jegyértékesítõ faházban, illetve az eventim.hu online jegy-értékesítõ felületén.  

Forrás: Sopron Basket hivatalos honlap

Hirdetés