Hirdetés
Archivum

Szerzõdéshosszabbításokat jelentett be a Fenerbahce:

:

Hirdetés

Egyre jobban körvonalazódik a török bajnok Fenerbahce kerete. Az elmúlt napokban három új igazolást is megismerhettünk Cecilia Zandalasini, Bria Hartley és Kiah Stokes személyében. Ezúttal pedig szerzõdés-hosszabbításokat kommunikált a klub.

Fotó: fenerbahce.org

Fotó: fenerbahce.org

Hivatalossá vált, hogy a francia szövetségi kapitányként is dolgozó Valerie Garnier irányítja a következõ évadban a török klubot. Az ismert edzõnõ tavaszi nyilatkozataiban már elárulta, hogy elkötelezte magát, így a bejelentés nem érkezett váratlanul. Garnier-t márciusban a Sopronnal szembeni Euroliga búcsú után nevezték ki. Szépen összerakta a bajnoki rájátszásra a Fener-t és el is hódította a trófeát a csapattal.

A Fenerbahce hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a játékosok közül is többen elkötelezték magukat a közös munka folytatása mellett. A fehérorosz center Anastasiya Verameyenka, az olaszok klasszisa Giorgia Sottana és a szezon második felére belelendülõ Kelsey Plum egy-egy, míg a török válogatottban is alapemberré elõlépõ Ayºe Cora három évre írt alá.

Ez azt jelenti, hogy a korábban már kommunikált igazolásokkal – Cecilia Zandalasini, Bria Hartley és Kiah Stokes – összesen hét játékost ismerhetünk a török bajnok keretébõl.

Hirdetés