Hirdetés
Európa

Több játékos hosszabbított a Sepsiszentgyörggyel:

:

Hirdetés

A napokban elkezdte bemutatni a következő évad keretének tagjai a Sepsi-SIC. Hosszabbított a sepsiszentgyörgyi klubbal Andra Mandache, Ioana Ghizilă, Orbán Nikolett és a csapatkapitány Annemarie Gödri-Părău.

Az a tény, hogy a csapatnál maradtam, eddigi karrierem legkönnyebb döntése volt, mert ezt akartam, itt vagyok otthon. Az új idényt azzal a vággyal kezdjük, hogy bajnokságot nyerjünk, főleg úgy, hogy az elmúlt szezonban nem hirdettek bajnokot úgy sem, hogy az első helyen álltunk, valamint nemzetközi szinten is igyekszünk a lehető legjobb eredményt elérni. Szeretem a szurkolókat, akik rendkívüliek, a szakmai stáb professzionalizmusa az edzőtől kezdve, a menedzseren, az elnökön át, egészen a gyógytornászig kifogástalan, emellett pedig minden feltétel adott számunkra. Az emberek közvetlenek és megértőek, szeretem a várost is, mert kicsi, tiszta és kacér. Eddigi karrierem során azt tapasztaltam, hogy a szentgyörgyi szurkolók a legjobbak, valamint várjuk, hogy a folytatásban is mellettünk legyenek, hogy együtt megnyerhessük a bajnokságot, a kupát és a nemzetközi versenysorozatban is jó eredményt érjünk el.

– nyilatkozta a Annemarie Gödri-Părău a klub Facebook oldalán.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a Román Kosárlabda Szövetség döntése értelmében a következő szezonban visszatérnek a hagyományos lebonyolításhoz, vagyis az alapszakaszban egyetlen csoportban zajlanak a mérkőzések, majd felső- és alsóházi rájátszás következik. A bajnokság várhatóan október 3-án kezdődik, és 2021. május 15-én zárul, abban az esetben, ha 14 csapatos lesz a pontvadászat. A kupasorozat október 7-én vagy 14-én rajtolna, a négyes döntőre (Final Four) 2021. február 27-én és 28-án kerülne sor.

Fotó: Sepsi-SIC / Miska Brigitta

Hirdetés