Hirdetés
Archivum

Szezon utáni tréning Szekszárdon, Erica McCall visszatérése és Euroliga selejtezõ:

:

Hirdetés

A minap a TEOL.hu portál közölt egy részletes összeállítást az Atomerõmû KSC Szekszárdnál zajló jelenlegi munkáról.

A csapatnál múlt héten kezdõdtek a szezon utáni edzések. Kezdetben Jánossy Csaba erõnléti edzõ és Borisz Maljkovics másodedzõ irányításával dolgoztak a játékosok, majd a héten már Djokics Zseljko vezetõedzõ is csatlakozott. Jelenleg Kiss Virág, Studer Ágnes és Gereben Lívia mellett a PVSK-ban játszó 16 éves Hanti Daniella dolgozik az edzéseken. Studer Zsuzsa sérüléssel bajlódik, míg Mansaré Manty és Bálint Réka a felnõtt válogatottnál tartózkodik. Theodoreán Alexandra pedig a 3×3-as válogatott összetartásán vesz részt. A hétvégi kadett döntõn All-Star csapatba is beválasztott Vincze Nikolett pihenõt kapott.

A helyi lap összeállítása a következõ évaddal kapcsolatban is tartalmaz fontos információkat. A kiszemelt légiósokkal elõrehaladott tartolásokat folytat a KSC Szekszárd vezetése. A TEOL.hu arról is ír Szabó Gergõ klubigazgatóra hivatkozva, hogy a jelenleg a WNBA-ben az Indiana Fever-nél szereplõ Erica McCall biztosan visszatér a csapathoz. Az is eldõlt, hogy a Szekszárd a következõ évadban is Euroliga selejtezõt játszik. Itt a francia bronzérmes (Flammes Carolo Basket), az olasz ezüstérmes (Passalacqua Ragusa), a spanyol ezüstérmes (Spar Citylift Girona), a lengyel ezüstérmes (Artego Bydgoszcz), illetve a lett bajnok (TTT Riga) lehet a rivális.

Forrás:

Már a labda is elõkerült a KSC nyár eleji edzésein | TEOL

Második hete dolgoznak az Atomerõmû KSC Szekszárd NB I-es nõi csapatának játékosai a városi sportcsarnokban. Tegnap már Djokics Zseljko vezetõedzõ is bekapcsolódott a munkába. Egy hete kezdték el a szezon utáni munkát, az úgynevezett „post season”-t az Atomerõmû KSC Szekszárd játékosai.

Hirdetés