Hirdetés
Archivum

Szezonzáró dzsemborit tartott a DVTK leány kosárlabda utánpótlása:

:

Hirdetés

A Tiszaújvárosi Sportfesztivál keretében június 9-én került sor a DVTK leány kosárlabda utánpótlásának szezonzárójára. Az alábbiakban a klub honlapjának beszámolója és galériája érhetõ el az eseményrõl.

Forrás: DVTK.eu

A DVTK leány kosárlabda utánpótlás csapatai a hagyományoknak megfelelõen nagyszabású dzsemborival zárták az évet.

Az ide évzáróra – a tavalyihoz hasonlóan – a Tiszaújvárosi Sportfesztivál keretében került sor. Június 9-én a Tiszaújvárosi Sportcentrumban a közel 300 fõt felvonultató játékos, sportos megmozduláson, a kosárlabda mellet egyéb szórakoztató programok tették felejthetetlenné a napot. A rendezvényre a megyei bázisokról (Ózd, Edelény, Encs, Mezõcsát, Sárospatak, Sátoraljaújhely, Tiszaújváros) is szép számmal érkeztek résztvevõk.

Király Sándor akadémia igazgató megnyitójában kiemelte, hogy ismét nagyon sikeres évet tudhatnak maguk mögött. A DVTK utánpótlás csapatai minden korosztályban bejutottak az országos döntõkbe. Az U16-os korcsoportban történelmet írva megszerezték a DVTK utánpótlásának elsõ bajnoki érmét, miután a kadet bajnokságban a harmadik helyen végeztek. Hangsúlyozta, hogy a korosztályos válogatottakba, kiválasztó-képzõ táborokba is kapósak a DVTK-s lányok, az idén már 10-en kaptak meghívót.

A dzsemborin több helyszínen zajlott a program: az edzõcsarnokban vidám sorversenyek, a nagycsarnokban kosármeccsek, a külsõ helyszíneken pedig változatos gyermekprogramok várták a kosaras gyereket. Az eseményt az edzõk-gyerekek vidám hangulatú All Star mérkõzése zárta.

Hirdetés