Hirdetés
Magyarország

Szezonzárót tartott a TFSE-MTK:

:

Fotó: TFSE-MTK

Hirdetés

Szerdán tartotta évzáróját a TFSE-MTK élvonalbeli csapata.

Kosárlabda szakosztályunk női szakágának tegnap délután volt évzáró értékelése, ahol első körben bejártuk az épülőfélben lévő Csörsz utcai csarnokot, ahol a munkálatok vezetője bemutatta a komplexumot. A hölgyek hamar elájultak a látványtól és már azon ábrándozhattak, milyen lesz itt egy dudaszós triplát elsütni 1500 néző előtt. A bejárást követően ideje volt visszatérni az egyetem kampuszára, ahol a HINTA teraszon megrendezett fogadáson NBI/A-s, ANBI zöld, ANBI piros és MEFOB csapatunk is képviseltette magát!

– írja az eseményről a klub honlapja.

Dr. Sterbenz Tamás, Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem rektora és a csapat szakmai vezetője értékelte az idén látottakat, kitérve az eredményekre, a folyamatos épülésre és legfőbb tanulságokra. Rektor úr beszéde után Rakaczki Zoltán ügyvezető vette át a szót, aki megköszönte a játékosok, edzők, szakmai stáb munkáját. Elhangzott, hogy eredményesség tekintetében ugyan nem lépett előrébb a csapat, mégis számos pozitív jele van annak, hogy a meghatározott irány jó. Zsinórban harmadik éve vívták ki a rájátszást és a Magyar Kupa szereplést, töretlenül ott van a TFSE a MEFOB legjobb 4 csapata között, bővül fiatal magyar tehetségek sora, egyetemista magra tudják fektetni a csapatot, emellett stáb tagjai is a TF-en tanulnak/tanultak.

Csapatok szép eredményekkel zárták a szezont, legyen szó bajnokságról vagy akár MEFOB-ról! A Zöld csoportban szereplő TFSE-MTK U23 és az NBI/A-s felnőttek egyaránt a 8., a piros csoportos gárda pedig a 6. helyen végzett a bajnokságban. Az egyetemista kosarasok a nemrégiben rendezett MEFOB FESZT-en a dobogó harmadik fokára állhattak fel. Kiemelendő, hogy a játékosok közül többen is két vagy három csapatban vállaltak szerepet egyszerre!

Sok tanulságot és szép emlékeket hordoz magában ez az év, de sajnos a boldogság mellett a szomorúságnak is helyt kellett adni – írja a klub honlapja, mivel három élvonalbeli játékostól is elköszöntek az évzárón. Tóth Tímea, Herman Aliz és Süle Krisztina nem folytatja NBI/A-s kalandját. Tóth Tímea nem tudott részt venni a búcsúztatáson, Aliz viszont csak félig köszönt el, hiszen a piros csoportban folytatja a jövőben. A korábbi kapitány és klubikon, Süle “Mau” Krisztina befejezte aktív pályafutását.

Hirdetés