Hirdetés
Archivum

Szinte ismételte magát a szombati találkozó:

:

Hirdetés

A szombati játéknap után kedden is legyõzte a Gyõr a Ceglédet az NB1 középszakaszában. A gyõriek nagyon jól kezdtek, de néhány kihagyás után visszaengedték a Ceglédet. A szombati találkozóhoz hasonlóan alakult a forgatókönyv és az eredmény sem sokkal maradt el ettõl.

Nagyon jól kezdett a Gyõr Cegléden. Rögtön a mérkõzés elején 6-0-ra lépett el Bencze Tamás alakulata. A két csapat között a 15 egységet is elérte a differencia az elsõ etapban, majd 21-8-nál az elsõ negyed hajrájában kezdte meg a felzárkózást a hazai gárda. A játékrész végére 23-14-re kapaszkodott fel a Cegléd.

A második etap elején 5 pontra olvadt a differencia, majd a Gyõr egy-két jobb megoldással ismét kétszámjegyûre növelte az elõnyét. A félidõ utolsó 5 perce hullámzó játékot hozott, mely során 38-37-nél átvette a vezetést a CEKK. A negyed utolsó másfél percében azonban egy 7-0-s szériával gondoskodtak arról a gyõriek, hogy a szünetre legyen elõny.

A 44-38-ról induló harmadik etap elején ismét 10 pont környékére nõtt a gyõri elõny és ez állandósulni látszott. Stabilizálta védekezését Bencze Tamás alakulata. Az utolsó negyedre 63-52-rõl fordultak a felek. Ebben a szakaszban sokáig nem talált be a Cegléd és a különbség 20 pont fölé ugrott. A gyõrieknél minden pályára lépõ játékos betalált, köztük az felnõtt csapathoz most felkerülõ Török Ágnes is. A gyõztes gárda legerdményesebbjei a 20 pontos Tinkle és a 15 egységig jutó Laklóth voltak. Ceglédi oldalon Hadzovic és Vilipic szerzett 19-19 pontot.

Eredmény
Ceglédi EKK – Hat Agro-UNI Gyõr 61-79 (14-23, 23-21, 14-19, 9-16)

Hirdetés