Hirdetés
Archivum

Szinte teljesen kész a keret Zalaegerszegen:

:

Hirdetés

A ZTE NKK együttese a hivatalos honlapján számolt be arról, hogy a klub hol tart a csapatépítésben, a jövõ évi keret kialakításában.

A klub tájékoztatása szerint jelenleg kilenc játékos rendelkezik szerzõdéssel a következõ szezonra. Arról korábban hírt adtunk, hogy Nagy Dóra marad a csapatnál, illetve Licskai Zsófia távozása is megjelent a sajtóban. Az is biztossá vált, hogy Szélesy Judit nem lesz tagja a keretnek a következõ szezonban. Egyes poszton Nagy Dóra mellett Gáspár-Szalay Virággal számolnak a zalai klubnál, aki a szülés után az elmúlt évadban jó formában tért vissza.

Kettes poszton nem kell új játékosokkal megismerkednie a csapat szurkolóinak, Böröndy Vivien és Velkey Krisztina is a ZTE NKK-nál folytatja pályafutását. Ismét lesz légiós Zalaegerszegen. Kirby Burkholder személyében 2-3-as poszton bevethetõ 183 cm magas amerikai játékos érkezik. Neki Olaszországból és Belgiumból is van már európai tapasztalata és Gáspár Dávid vezetõedzõ nyilatkozata szerint Burkholdert ponterõs igazi csapatjátékosként tartják számon. Mellette hármas poszton Orsó Viktória kap lehetõséget, aki egy újabb évre aláírt Zalaegerszegre.

Négyes posztra érkezik a másik új igazolás Õri Györgyi személyében, aki korábban a Gyõr és a PINKK gárdájával is volt bajnok. A legutóbbi szezont pedig Szekszárdon töltötte. Mellette a másik négyes Jurkó Noémi lesz. Ötös poszton Horváth Zsófi helye biztos és mellé egy légiós szerzõdtetését tervezi a zalai klub. A fentebb bemutatott névsorhoz három U20-as fiatal csatlakozik.

Hirdetés