Hirdetés
Archivum

Szintet lépett a wbasket.hu!:

:

Hirdetés

Kedves Olvasók!

A közelmúltban lezárult egy korszak a wbasket.hu életében. Magyarország jelenleg egyetlen nõi kosárlabda híroldala a nyáron teljesen átalakult. Mondhatni a B-divízióból feljutottunk az A-divízióba és meg kell próbálnunk a legjobbakkal is lépést tartani. A napjaink követelményeivel összeegyeztethetetlen régi forma után megújult külsõvel, újragondolt tartalommal és természetesen számos, a látogatók számára kevésbe látványos technikai újítással kezdõdik az új idény.

Ami a legfontosabb, hogy ezentúl kizárólag a wbasket.hu cím él! Kérjük, hogy a jövõben csak itt keressétek a friss híreinket.
 

A wbasket.hu az elmúlt egy évben nagy utat járt be, megtalálta a hangját és a közönségét is, éppen ezért fájdalmas a búcsú a régi, kicsit kopottas otthontól. A korral azonban haladni kell és el kell fogadni a változásokat. Hiszünk benne, hogy a kezdeti botladozások után szakítva a régi formátummal szélesebb közönséget tudunk kiszolgálni és ezzel együtt a wbasket.hu jobban megfelel majd az olvasók magas elvárásainak.
 

Újításaink között elsõ helyen szerepel az eseménynaptár, ahol elérhetõ lesz a magyar bajnokság, a külföldi topligák és a nemzetközi kupasorozatok részletes, napra lebontott programja. Eseménynaptárunk adatbázisként is szolgál majd, minden eredmény felkerül ide, így napra pontosan visszakereshetõek lesznek a nõi kosaras szakág hazai és nemzetközi történései. Emellett a wbasket.hu aktívan megjelenik a közösségi oldalakon, a twitter falunk rövidebb híreknek és eredményeknek ad otthont, míg a Facebook keretei között a látogatóink egymással is megoszthatják a gondolataikat.
 

Reméljük, hogy az átalakulásunk elnyeri a tetszéseteket és ezentúl is, ha nõi kosárlabda, akkor wbasket.hu!
 

Üdvözlettel,
wbasket.hu szerkesztõség
 

Hirdetés