Hirdetés
Magyarország

Szívhez szóló üzenetben tekintett vissza a szezonra a TFSE-MTK légiósa:

:

Hirdetés

Odaadó, egymásért küzdő játékával az újonc TFSE-MTK az idei évad kellemes meglepetése volt. A járványügyi bizonytalanság miatt nem érhetett véget a légiósok számára a tervezett mederben a szezon, de Chanise Jenkins a Facebook oldalán egy szívhez szóló üzenetben idézte fel az évadot. Ritkán olvasni ilyen szavakat a légiósoktól.

Hol kezdjem … Köszönöm TFSE-MTK-t! Ez a csapat hihetetlen volt. Senki sem várta el, hogy elérjük azt, amit végül sikerült. Minden nap hittünk egymásban, mindig, amikor felmentünk a pályára egymásért küzdöttünk. Ez az egyik legönzetlenebb csapat, amiben valaha játszottam, őszintén harcoltunk egymásért. Annak ellenére, hogy a szezon rövidebb lett, mint terveztük, a csapattársaimat testvéremként szerettem meg.

– írja Jenkins, akinek hosszú bejegyzése ezt követően személyes hangvételben elsősorban társainak címezve folytatódik.

Chanise Jenkins 20 összecsapáson 36.6 perc alatt 19.7 pontot, 5.8 lepattanót és 5.2 gólpasszt jegyzett.

A pontátlagot, a gólpassz-átlagot és a szerzett labdák átlagát tekintve is a top5-ben zárt a hazai rangsorokat nézve az amerikai légiós. 36.55-tel pedig a legtöbb játszott perc-átlagot tudhatja magáénak a hazai mezőnyben. Amennyiben Ausztráliában az NBL1 2020-as bajnoksága elrajtolhat, úgy az európai holtszezonban Alisia Jenkins és Chanise Jenkins a Ballarat Rush gárdáját erősíti.

Fotó: MKOSZ – Rébay Viktor

Hirdetés