Hirdetés
Európa

Szlovénia a Csatában szereplő Zala Friskovc-re is számít a selejtezőn:

:

Hirdetés

Munkába állt a novemberi Eb-selejtezők előtt  a szlovén válogatott. A keretben az NKE-FCSM Csata légiósa Zala Friskovec is lehetőséget kapott.

A szlovén válogatott a nyári Európa-bajnoksághoz képest két kulcsjátékosa, a honosított Shante Evans és Eva Lisec nélkül készül a novemberi erőpróbákra. Előbb csütörtökön Görögországot fogadják a szlovénok, majd Bulgáriába látogatnak. A csoportjuk negyedik tagja Izland. Ebből az is kiderül, hogy a hiányzók ellenére összességében bizakodva várhatják a sorozatot Zala Friskovecék.

“A hangulat, mint mindig, most is nagyon jó a válogatottban. Őszintén szólva, egy kicsit már vártam is, hogy itt lehessek. Eva és Shante nélkül dolgozunk, de biztos vagyok benne, hogy Grgic kapitánnyal megoldást fogunk találni erre is. Mindent megteszünk, hogy mindkét mérkőzést megnyerjük.” – nyilatkozta a Dinamo Kurszkban ponterősen játszó Nika Baric.

A szlovén válogatott kerete: Nika Barič, Tina Cvijanovič, Merisa Dautović, Zala Friškovec, Teja Goršič, Tina Jakovina, Aleksandra Krošelj, Teja Oblak, Annamaria Prezelj, Eva Rupnik, Maruša Seničar és Tina Trebec.

Fotó: kzs.si

Hirdetés