Hirdetés
Archivum

Szolnoki tornagyõzelem után az U23-as válogatottat:

:

Hirdetés

Pénteken és vasárnap 3×3-as U23-as Nemzetek Ligája fordulókat rendeztek Szolnokon. A magyar válogatott remekül szerepelt.

A pénteki tornán harmadik helyen zárt a Bach Boglárka, Benke Sára, Doktor Anna, Kováts Gabriella összeállítású négyes. Vasárnap pedig megnyerte a sorozat negyedik állomását. Vasárnap a csoportkörben Szlovákiát legyõzte, Ukrajnát megszorongatta a csapat. Az elõdöntõben a lengyeleknél, a döntõben a cseheknél bizonyultak jobbnak Süle Krisztina tanítványai.

“Elképesztõ módon, mindenkinél jobban akarták a lányok ezt a gyõzelmet.” – idézte fel a tornát a szövetségi kapitány. “Az elsõ torna óta rengeteget léptünk elõre csapat és egyéni szinten is, és azt gondolom, hogy ez nem csak az eredményekben mutatkozik meg, de a játékunkon is látszódik. Nagyon boldogok vagyunk, hogy hazai közönség elõtt Szolnokon egy kiváló rendezésû tornán sikerült nyernünk.” – értékelte a tornát Süle Krisztina.

Az U23-as 3×3-as válogatott legközelebb is hazai közönség elõtt lép pályára. “A következõ Nemzetek Ligája állomás is Magyarországon lesz, Debrecenben lépünk legközelebb pályára, augusztus 29-én és 30-án. Elõtte maximum 1-2 napot tudunk készülni, mivel már az 5:5-ös klubcsapatok is elkezdik a következõ bajnoki idényre a felkészülést.” – vázolta a következõ idõszakot Süle Krisztina.

Hirdetés