Hirdetés
Európa

Szombaton Boros Dorka és Fülöp Kata csapata is bemutatkozik:

:

Hirdetés

A válogatott szünet után folytatódik a WBBL Cup. A brit kupasorozatban a szombati játéknapon Boros Dorka és Fülöp Kata csapata az Oaklands Wolves is bemutatkozik. Az első ellenfelük a Cardiff Met Archers lesz.

Frissítve: elmarad a találkozó

Elmarad Boros Dorka és Fülöp Kata csapatának bemutatkozása

Már a válogatott szünet előtti hétvégén pályára lépett volna az Oaklands Wolves, de akkor a BA London Lions elleni találkozó elmaradt. A londoniaknál volt egy pozitív eset és mivel a kupában halasztani nem lehet, így játék nélkül 20-0-val az Oaklands Wolves jutott tovább. Bár a csapat bemutatkozása elmaradt, de a szezont felvezető interjút elkészítettük Boros Dorkával, mely ITT olvasható. Egy kicsit betekintést engedve a felkészülésbe és abba, hogy miként telnek a mindennapok a szigetországban.

Az Oaklands Wolves erősödött az elmúlt szezonhoz képest. Lapunkban elsősorban a magyar különítményre helyeztük a hangsúlyt, de érkezett egy irányító az Egyesült Államokból. Amari Carter az Arizona Divízio I-es szakmai programjának végzőse. A Cardiff Met Archers kerete nem sokat változott tavalyhoz képest. Egy új igazolást jelentettek be mindössze. Az összeszokottságra ennek megfelelően építhetnek. Az elmúlt évadban a bajnokságban a tavaszi leállásig mindkét gárda négy győzelmet szerzett.

A találkozó magyar idő szerint 14 órától a WBBL YouTube csatornáján élőben követhető: