Hirdetés
Magyarország

Szombaton Cegléd – Szigetszentmiklós összecsapás az alsóházban:

:

Hirdetés

Szombaton folytatódnak az alsóházi rájátszás küzdelmei. A VBW CEKK Cegléd együttese a BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós csapatát látja vendégül.

VBW CEKK Cegléd — BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós – 18:00 – Albertirsa, Albertirsa Sportcsarnok

Lô Elhadji Malick (vezetőedző, VBW CEKK Cegléd): “Ismét egy sűrű időszak következik, három mérkőzést fogunk játszani gyakorlatilag egy hét alatt. Sok idő már nem lesz készülni egy-egy ellenfélből, de a bajnokság ezen időszakában a csapatok már viszonylag ismerik egymást. A play-out során már minden meccs ki-ki mérkőzés, nem fér bele, hogy bárki is könnyelmű legyen, ne fókuszáljon maximálisan. Bízom benne, hogy az elvégzett munka kifizetődik, és elsőként a BKG ellen már holnap meg tudjuk mutatni, nem véletlen vagy szerencse volt, mikor bő egy hónapja Szigetszentmiklóson legyőztük őket. ”

Gedei Tibor (vezetőedző, BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós): “Holnap Ceglédre utazunk, ahol szeretnénk visszavágni az alapszakaszban elszenvedett hazai vereségünkért. Szerencsére most elmondható, hogy végre teljes csapattal tudunk kiállni, így nagyon jó elkezdeni a playoutot. Felkészültünk a Ceglédből, így nyerni utazunk idegenbe.”

Hirdetés