Hirdetés
Magyarország

Szombaton felkészülési mérkőzést vív a Ludovika-FCSM Csata és a BKG Príma Akadémia:

:

Hirdetés

Folytatódnak a felkészülési mérkőzések hazánkban. Szombaton összecsap a Ludovika-FCSM Csata és a BKG Príma Akadémia.

A találkozót a Ludovika Arénában rendezik 17 óra 30 perctől. A Ludovika-FCSM Csata hivatalos honlapján figyelmeztet, hogy a klub járványügyi intézkedéseinek részeként a felkészülési mérkőzéseik zártkapusak lesznek.

A Ludovika-FCSM Csata az első felkészülési mérkőzését vívja. A klub a hét elején jelentette be Angyal Nikolett szerződtetését, akivel magas posztokon bővültek a rotációs lehetőségek. Emellett munkába állt Keyona Hayes, aki a csonka szezonban még a ZTE játékosaként letette névjegyét hazánkban.

A Csata honlapján Tursics Krisztián vezetőedző hangsúlyozta, hogy a cél: megvalósítani azokat a taktikai- és játékelemeket, amiket az újraindulás óta gyakoroltak a lányok az edzéseken.

A BKG Príma Akadémia tavaly A-csoportos rutinnal rendelkező játékosokkal megerősítve veretlenül vezette a Piros csoportot. Bár még több forduló hátravolt, amikor lefújták a bajnokságot, de talán így is kimondható, hogy csak a világjárvány akadályozta meg a feljutást. Az előttünk álló szezonban is a feljutás lesz a célja a csapatnak – erről Gedei Tibor vezetőedző korábban részletesen nyilatkozott.

A szigetszentmiklósi együttes már játszott egy felkészülési mérkőzést. Szerdán Pasaréten a Vasas Akadémiától 87-44-es vereséget szenvedett.

Fotó: Ludovika-FCSM Csata

Hirdetés