Hirdetés
Archivum

Szombaton Gyõr-DVTK elõszezon mérkõzés emlékezéssel:

:

Hirdetés

Szombaton 18 órától a CMB Cargo UNI Gyõr és az Aluinvent DVTK találkozik a hazai elõszezonban. Ez a mérkõzés egyben az emlékezésrõl is szól, hiszen a gyõriek buszbalesetében három éve elhunyt Fûzy Ákosra és Tapodi Péterre is emlékeznek a csapatok.

A két együttes közül a CMB Cargo UNI Gyõr kezdte valamivel elõbb a felkészülést. Ennek megfelelõen a gyõriek már az elsõ mérkõzésüket is lejátszották az elõszezonban és Brnóban még a két amerikai légiós nélkül sikerült nyerni. Goree éppen a brnói meccs napján futott be, míg augusztus 30-án Brianna Kiesel is bekapcsolódott a közös munkába. A gyõri keretbõl a korábban Miskolcon szereplõ Szabó Petra biztosan hiányozni fog, hiszen a hétvégén a 3×3-as Európa-bajnokságon szerepel.

Az Aluinvent DVTK kerete szerdán este lett teljes. Mi is beszámoltunk arról, hogy Kaylon Williams személyében egy amerikai légiós centerrel egészült ki a gárda. Mellette pedig Tina Jovanovic és Cierra Robertson-Warren is csatlakozott a társaihoz. A légiósok csütörtökön már a fizikai teszteken is átestek.

Maikel Lopez csapatának kerete nem lesz teljes a gyõri találkozón, hiszen Czank Tímea csapatkapitány részleges combizom szakadást szenvedett, míg Horváth Bernadett fertõzõ mandulagyulladás miatt nem bevethetõ. Mellettük pedig három fiatal Kovács Luca, Schmidt Gréta és Vörösházi Jázmin korosztályos meccsen lépnek pályára.

Hirdetés