Hirdetés
Magyarország

Szombaton jönnek a Hepp Kupa elődöntői:

:

Hirdetés

A hétvégén rendezik Sopronban a Novomatic Aréna nagytermében a Női dr. Hepp Ferenc Kupa Döntőt. A szombati elődöntők alkalmával 15 órától a Csata DSE és az Atomerőmű KSC Szekszárd II.,majd 18 órától a Sportdarázs-SMAFC és az SZPA-HSE találkozik. A házigazda Soproni Darazsak Sportakadémia hivatalos honlapja csokorba gyűjtötte a vezetőedzők várakozásait.

Csata Diáksport Egyesület – Atomerőmű KSC Szekszárd II.

Studer Zsuzsa (vezetőedző, Atomerőmű KSC Szekszárd II.): “Nagy boldogság számunkra, hogy a tavalyi év után idén ismét sikerült bejutnunk a Hepp kupa négyes döntőjébe. Büszke vagyok a Lányokra, hogy sikerült eljutnunk idáig. Az előző évhez hasonlóan megint a Csatával mérkőzünk majd meg a döntőbe jutásért és ígérjük, mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a tavalyi szép bronzérem után idén egy még csillogóbb éremmel zárjuk az idei Hepp-Kupa sorozatot!”

Bódi Ferenc (vezetőedző, Csata DSE): “Címvédőként ugyan, de korántsem a legerősebb összeállításban fogunk érkezni a döntőre. Természetesen ennek ellenére a legjobb eredményre törekszünk igen fiatal csapatommal. A lányok fejlődését nagyon jól fogja szolgálni ez a két mérkőzés és értékes tapasztalatokkal gazdagodhatunk. Sok sikert kívánok minden résztvevőnek.”

Sportdarázs-SMAFC – SZPA-HSE

Giustino Altobelli (vezetőedző, Sportdarázs-SMAFC): “Azt gondolom, hogy számunkra ez egy nagyszerű eredmény. Senki nem gondolta volna, hogy bejuthatunk a legjobb négy közé. Nagy köszönettel tartozom a Soproni Darazsak Sportakadémia szakmai stábjának, hogy ez sikerülhetett. Mindenképpen arra koncentrálunk, hogy jól szerepeljünk. Ez egy remek lehetőség arra, hogy a fiatal játékosok fejlődjenek. Természetesen felkészülünk az ellenfelünkből, de legalább ilyen fontos, hogy saját magunkkal foglalkozzunk, hogy a lehető legjobbat tudjuk nyújtani.”

Haris Róbert (vezetőedző, SZPA-HSE): “Azt hiszem nyugodtan mondhatom, hogy felülmúlta várakozásainkat az, hogy újonc csapatként Hepp-kupa négyes döntőn játszhatunk. Az ország legjobb női csapatainak második vonalban szereplő együttesei, azon belül jelenleg is A csoportban szereplő játékosok ellen mérkőzhetünk majd meg, ez tapasztalatszerzés szempontjából a lehető legjobb számunkra. Természetesen nem feltett kézzel megyünk ki a pályára, szeretnénk meglepetést okozni!”

Hirdetés